” Alolo sweetnya, boyfriend mama dunia dan akh1rat.. ” – Netizen

Video Gelagat Siti Nordiana Bersama Anak Terun4nya, Rayyan Nakhaie Raih Perhatian Peminat. Sweetnya Anak Dengan Ibu Ni, Makan Bersuap-Suap Lagi. Rayyan Sebijik Arw4h Faizal !!

Sekalipun sudah lama bergelar ibu tunggal, penyanyi Siti Nordiana tetap gembira dengan kehidupannya bersama anak tunggalnya, Rayyan Nakhaie. Jika dahulu Rayyan masih kanak-kanak, sekarang Rayyan sudah meningkat remaja dan lebih tinggi daripada mamanya.

Meninjau akaun Instagram Siti Nordiana, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Nana bersama Rayyan keluar makan di salah sebuah restoran di negeri Melaka. Nana yang sememangnya suka bermanja dengan Rayyan memaut lengan anaknya ini sambil berjalan.

Memesan beberapa jenis makanan, Rayyan dan Nana nampak berselera dengan makanan yang dihidangkan. Saling suap menyuap makanan antara satu sama lain, gelagat anak dan ibu ini nampak begitu sweet di mata peminat.

Rayyan yang berkaca mata ini seringkali dikatakan oleh peminat akan persamaan wajahnya dengan arw4h bapanya, Faizal. Saling tidak tump4h dan gaya mereka berjalan juga nampak sama. Ada juga peminat yang mengatakan seperti melihat Nana dating dengan arw4h pula.

Jom tonton video di bawah :

Posting ini sehingga kini telahpun meraih lebih 31 ribu likes daripada peminat. Antara komen-komen peminat :

” Ingat arw4h ayah dia, sama sangat. Kalau Rayyan bu4ng spek tu, sebijik sangat. Minat sangat lakonan arw4h dulu. Alfatihah untuk arw4h Faizal.. “

” C0py paste arw4hlah Rayyan, serupa sangat gaya jalan pun sama. Semoga bahagia selalu rayyan dan mama.. “

” Alolo sweetnya, boyfriends mama dunia dan akh1rat. moga happy happy selalu Nana dan Rayyan.. “

” Macam tengah tengok Siti Nordiana dan arw4h Faizal tengah dating. C0py paste betul la Rayyan ni dengan ayah dia.. “

” Comel part last tu, Rayyan dah pandai senyumlah. Tapi nampak lagi muka malu-malu tu haha.. “

” Sweetnya mader dengan Rayyan. comel je Rayyan senyum. Anak soleh nana, semoga berbahagia dunia akh1rat kedua-duanya.. “

” Rayyan ni muka dia sebijik sangat sangat dengan arw4h ayahnya. Dia punya cara pun sama. Dating dengan pewaris.. “

” Besar dah anak terun4 Nana macam kakak dengan adik. Bahagia tengok dua beran4k ni.. “

Sus4h dan senang diharungi bersama, hanya Rayyan yang lebih memahami mamanya ini. Semoga Nana dan Rayyan berbahagia selalu, dikurniakan rezeki yang berpanjangan serta kejayaan dalam segala bidang yang diceburi.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Siti Nordiana 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..