” Aku suruh kau editing bukan terk1nja-k1nja. Rasa nak sep4k-sep4k muka.. ” – Erma Fatima

Kongsi Video Anaknya, Nurain Membuat Editing, Kapsyen Erma Fatima Jadi Tumpuan. Hashtag Dia Bukan Kaleng-Kaleng. Amar4n Keras Terus !!

Dia seorang pelakon hebat, dia juga seorang pengarah dan penerbit yang disegani. Karya-karyanya sering memberikan kepuasan buat penonton yang menyaksikan drama arahannya. Dia juga seorang wanita yang tabah dalam membesarkan dan mendidik anak-anak angkatnya.

Erma Fatima sudah melalui zaman kegemilangannya sejak lama dulu. Lebih menumpukan kepada bidang pengarahan, karya Erma Mak Cun pernah menjadi fenomena dan trending kerana dramanya yang lain dari yang lain dan penuh dengan jenaka.

Membesarkan 5 orang anak angkat bernama Ahmad Aifin, Syamil Ikhwan, Ahmad Arir, Nurain dan Citra. Erma seorang ibu yang tegas dalam mendidik anak-anaknya ini. Kini semuanya sudah meningkat dewasa dan mampu membantunya dalam kerja belakang tabir.

Menerusi akaun Instagram, Erma Fatima telah berkongsikan satu video yang memaparkan gelagat anaknya Ain sedang membuat proses penyuntingan. Gaya Ain yang menari ala-ala berdisk0 buat peminat terhibur apatah lagi membaca kapsyen Erma itu sendiri. Fuyooo.. hashtag bukan biasa-biasa tu !

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur dengan ayat Erma itu lantas mengus1knya. Antara komen-komen netizen :

” Sesekali boleh la mama erma Ain g clubb1ng, karaoke berjoget.. “

” Editor ambil mood okey… Itu belum cakap seorang seorang lagi… “

” Tu nama nya dia menghayati the editing work .. Kasi feel.. “

” Hahhahahahahhahahaha… Ini betul-betul lepass tensi0nn.. “

” Ibu bawa ain gi clubb1ng ok kat bilik ibu.. “

” Eleven La long. Sampai 3 pagi pastu sambung dv8 long sampai subuh.. “

” Hahahah! Kasi canlah mama.. “

” Amboi hashtagnya #akutakpedululain .. Ermaaaaaaaaaaaaa.. “

Haha.. Bila mama dah sound, fuh ug0tan terus tu Ain. Jangan dibuat main dengan Mama. kapsyen Erma memang win sangat, terbaik lah Erma. Ibu mana tak sayang anak kan. Apa pun kami di Berita Kopak mendoakan semoga Erma sekeluarga bahagia dan gembira bersama selamanya. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Erma Fatima by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..