Connect with us

Artis / Selebriti

” Aku nangis bahagia weh tengok Dini layan Janna macam ni.. ” – Komen Netizen

Video Janna Nick Menyambut Hari Lahirnya Bersama Suami Tersayang, Dini Schatzmann. Cara Layanan Dini Terhadap Janna Buat Warganet Tersentuh. Alahai Sweetnya Cara Dini Layan Janna, Patut Lah Janna Sanggup Buat Apa Saja Untuk Dini !!

Meninjau di akaun Instagram milik pelakon Janna Nick, telah dikongsikan beberapa gambar dan video yang memaparkan Janna meraikan hari lahirnya pada hari ini. Menerusi video itu, Janna bersama suami tersayang, Dini Schatzmann memilih meraikan hari lahir dengan melakukan aktiviti camping.

Bukan sahaja sedondon mengenakan baju berwarna merah jambu, malah pasangan ini dilihat menaiki sebuah jeep berwarna merah jambu menuju ke destinasi yang ingin dituju mereka. Janna turut berkongsi suasana indah saat tiba di tempat mereka melakukan aktivti camping.

Menerusi akaun TikTok, Dini juga memuatnaik video dan memberikan ucapan selamat hari lahir kepada Janna. Perkongsian video dan gambar-gambar sambutan hari lahir Janna itu telah menarik perhatian para peminatnya dan sehingga kini menerima ratusan komen sejak ia dimuantaik ke akaun Instagram.

Ada yang mengatakan suka melihat cara Dini melayan Janna dan menyukai cara Janna meraikan hari lahirnya pada tahun ini. Bukan itu sahaja, ramai yang turut memberikan ucapan selamat hari lahir kepada Janna dan mendoakan yang baik-baik buat Janna.

Ikuti perkongsian di bawah ini :

 

@dinischatzmann

Happy birthday to my wife ❀️ you deserve all the happiness in the world. @Campguru.os

♬ original sound – Dinischatzmann – Dinischatzmann

Di ruangan komen, pelbagai ucapan diberikan peminat-peminat kepada Janna dan menyukai perkongsian Janna ini. Antara komen-komen menarik adalah :

” Β Tak perlu hadiah mewah pun, seronoknya cara pasangan ni meraikan hari lahir. Sweet pula tu tengok.. Happy birthday Janna.. “

” Happy Birthday Janna.. It’s indeed such a priviledge knowing U as a person on a deeper level. U deserved everything good that U have in your life simply by just being U. Inspirational.. “

” Only Dini faham janna. That’s why janna pilih Dini utk hidup nya. Semoga bahagia selalu & diberkati tuhan. Amen.. Selamat hari lahir Janna.. “

” Walaupun janna tak pernah beruntung membesar mcm kanak2 lain tapi Allah hadirkan seorang suami yg layankan dia like princess , bagi dia rasa moment chillhood.. “

” Aku nangis bahagia weyh tgk Dini layan Janna mcm ni.. Semoga Janna dan Dini terus kekal bahagia hingga akhir hayat.. Segala hajat Janna, Allah makbulkan.. “

” Happy birthday Janna.. Akak doakan there’ll be countless more birthdays to come with your beloved hubby. Stay happy like this forever k.. Love frm Swk..Β  “

Β ” Comel la korang ni.. Happy birthday Janna Nick.. Moga bahagia bersama Dini.. sentiasa di dlm rahmat Dan lindungan Allah swt.. “

Cara Dini melayan Janna bagaikan seorang puteri, beruntung Janna memiliki suami yang begitu menyayangi dan mencintainya sepenuh hati. Kami dari Berita Kopak juga ingin mengucapkan selamat hari lahir kepada Janna. Semoga Janna sentiasa dimurahkan rezeki serta segala urusan Janna sentiasa dipermudahkan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG jannanick,Β  TikTok dinischatzmann

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..Β 

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright Β© Berita Kopak

##FREAKOUT