Connect with us

Artis / Selebriti

” Abe Joe boleh tahan mengusik, betul-betul gayat tu sampai merah muka.. ” – Netizen

Fizo Omar Bawa Isterinya Naik Kren, Gelagat Fazeera Nazri Yang Gayat Dan Takut Dengan Ketinggian Buat Ramai Terhibur. Adoi, Kuat Menyakat Isteri Lah Abe Joe Ni, Kesian Fazeera. Part Alasan Fazeera Nak Turun Tu Lawak Lah !!

Meninjau ke akaun Facebook Fizo Omar, perkongsian sebuah video yang memaparkan Fizo dan isterinya, Fazeera Nazri menaiki sebuah kren telah meraih perhatian ramai. Menurut Fizo, isterinya itu yang teringin sangat untuk menaiki kren tersebut.

Kerana sayangkan isteri, Fizo menunaikan hasrat Fazeera dengan menaiki kren tersebut. Namun lain pula yang berlaku apabila kren tersebut sudah berada di atas, Fazeera dilihat tak0t dan gayat untuk berdiri. Malah meminta untuk turun semula. Ad0i, sabar je lah.

Walaupun berkali-kali Fizo mengajak Fazeera bangun dan berdiri untuk melihat keadaan sekeliling, Fazeera tetap tidak berbuat demikian. Nampak betul-betul gayat walaupun Fazeera sebenarnya seorang bekas pramugari yang bekerja di atas awan biru.

Fazeera memberikan alasan untuk menyusukan anaknya agar dia boleh turun dengan cepat. Nampaknya Fizo akan berkongsi video Part 2 dan mungkin video tersebut memaparkan keadaan Fazeera apabila berjaya turun. Jangan dibuat main jika seseorang itu gayat.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, pelbagai respon yang diberikan oleh netizen apabila melihat gelagat Fazeera. Antara komen-komen yang diberikan :

” Aduhai saya penakut juga cpt gayat.. Teringat cite laila Isabella tgk syanie jatuh msuk longkang last2 kren angkut dia.. comel fazira.. “

” Adoi kesiannya…betul2 gayat tu sampai merah muka… tapi alasan nak nyusukan baby tu paling best utk selamatkan diri bagi cepat turun.. “

” Weii sama.. Aku pn jenis hayat weii.. memg Rasa mcm nk melayang jatuh.. Adoii la fizo oii..gayat lh wife tu..kesian faz.. Mujur masa nak melamar dulu tak ajak naik belon panas kikikiki… “

” Abe joe boleh tahan mengusik bini..kesian faz.. takΒ sangka faz gayat..kalo ikut dia dulu slalu fly merata.. Bhya juga klu dh trllu tkut bole kne panic attack.. “

” Cantik wajahnya,halus kulitnya tnpa solekan nmpk cm remajaΒ² gitu mmng btlΒ² cntik lh.. comel sangat.. Muka merahΒ² kak Faz mintak cendoll tu Abe Joe.. “

” Kapal terbang ok la sbb bertutup tkda udara masuk dari luar… Kalau yg begini, mmg auto jadi terbayang mcm nak jatuh, sy pn tk boleh yg tinggi2 ne, walaupun sy da biasa naik kapal terbang, sbb tak sama rasa dia pn.. “

” Kalau gayat ne mmg susah la, sy yg dduk flat 3tingkat pn tk berani nak tgok2 bawah lagi2 dukung baby… Aduhaiii takut…. “

Tidak semestinya yang bekerja di awan biru tidak takut akan ketinggian. Keadaan dan suasananya berbeza apabila berada dalam keadaan terbuka dan juga tertutup. Dalam kapal terbang keadaan sekelilingnya bertutup dan tidak merasa gayat melainkan anda melihat ke tingkap. Tak gitu.

Silakan SHARE..

Sumber : FB Fizo Omar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright Β© Berita Kopak

##FREAKOUT