” Sempat lagi Ernie menyak4t tu. Ad0i, lawaklah.. ” – InaiJari

Video Ernie Zakri Menyak4t Syamel Selepas Selesai Persembahannya Di ABPBH Buat Ramai Terhibur. Kalau Tak Mengus1k Tak Sah Kan Pasangan Ni. Kelakar Jer !!

Semalam berlangsungnya Anugerah Bintang Popular Berita Harian yang menobatkan Janna Nick sebagai Bintang Paling Popular. Ramai artis yang membuat persembahan termasuklah Syamel yang menyanyikan lagu Salam Terakhir.

Meninjau ke akaun Instagram Syamel, video ketika membuat persiapan sebelum persembahan telah dikongsikan. Ernie Zakri merupakan PA Syamel pada malam tersebut. Sedikit sedutan ketika Syamel membuat persembahan turut dikongsikan.

Apa yang membuat ramai terhibur ialah persembahan grafik ketika nyanyian Syamel yang bertemakan hidupan laut. Terdapat ikan, ketam dan juga batu karang ketika persembahan Syamel dan ada menyamakan seperti berada di Aquaria.

Setelah selesai persembahan, Ernie telah mengus1k Syamel dan perkara ini membuatkan Syamel ketawa besar. Video tersebut diambil menerusi Instastory Syamel dan dikongsikan di Instagram InaiJari. Pasangan ini kalau tidak membuat kelakar memang tak sah, haha.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

A post shared by SYAMEL (@syamel_official)

Video Ernie mengus1k Syamel :

Ramai yang terhibur dengan persembahan grafik ketika Syamel menyanyi semalam. Antara komen-komen yang diberikan :

” Bersiap nak pergi scuba diving ke bangmel? Redo jela,ok lahtu ada kawan bru tk nebes wlpn ikan paus.. Kene gig1t dgn ketam tak smlm bang mel ? Hahaha ketam pun helok je don kaki smlm..  “

” Ikan paus ketam jugak yg dpt nama.. Mcm nyanyi dekat Aquaria.. Si paus be like: Apa salah saya? bangmel yang masuk akuarium.. “

” Patut pakai baju skuba terus.. haha. Kita duk tengok apalah yang kedek2 depan stage tu, rupanya ketam. Allllaaaaahaiii.. “

” Ikan paus n ketam jdi tumpuan pulak.. R1sau bangmel lemas je tau semalam yelaa nynyi dalam aquarium.. ” 

” Ketam yg terkedek2 nak naik pentas tu comel betul.. Nasib paus yg lalu bangmel bukan jerung merahhh boss .. “

” How bangmel lepas bertemb0ng dengan ikan paus semalam? Ast4ga terkej0t temgok ada ikan paus.. semua cite psl paus smlm.. “

” Patut la ank sy ckp mommy2 ade ikan tu , then sy gelak la , dia tunjuk tv then sy tgok takd pun , sy ckp mengar0t la kakak ni , last2 tgok video eh ye la hahaha.. “

Walaupun grafik yang digunakan nampak tidak sesuai dengan lagu yang disampaikan namun nyanyian Syamel tetap mantap dan memukau. Semoga Syamel terus berjaya dalam industri hiburan tanah air. All the best.

Silakan SHARE..

Sumber : IG InaiJari, Syamel

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..