“ Omg so cute. Especially what’s the plan guys.. ” – Netizen

Betty Rahmad Kongsi Video Gelag4t Anaknya, Ardy Wira Rakam Diri Sendiri Seperti Buat Video Vlog Buat Peminat Terhibur. Alahai Wira, Petahnya Bercakap !!

Ardy Wira si cilik manja dan anak kepada selebriti Betty Rahmad Kini telah berusia dua tahun dua bulan selalu menjadi perhatian dengan gelagat dan telatahnya yang comel. Banyak videonya yang dikongsikan dapat dilihat melalui Instagram ibunya itu.

Meninjau ke akaun Instagram Betty, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelag4t lucu anaknya, Wira yang merakam dirinya sendiri seperti membuat video vlog telah mencur1 tumpuan ramai. Sepanjang video itu berjalan, Wira kelihatan teruja bercakap dan bercerita.

Video satu minit lebih itu nampaknya berjaya mencuit hati peminat. Pandai Wira berceloteh dan bertanya apa perancangan yang ingin dilakukannya kepada netizen. Walaupun baru berusia dua tahun lebih, Wira begitu petah berkata-kata dalam bahasa Inggeris.

Wira kelihatan semangat dan rata-rata netizen suka menonton reaks1nya dalam video itu. Tulis Betty di kapsyen video tersebut, Wira sebenarnya mahu menunjukkan ikan dalam kolam jirannya, buku dan bertanya perancangan. Amboi Wira, dah macam buat vl0g dah yer,,

Jom tonton video di bawah :

Part Wira sebut ‘What your plan guys’ tu comel betul mendengarnya dan ramai yang terhibur melihat perkongsian ini. Rata-rata netizen memuji Wira seorang anak yang bijak. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

“ Cute n clever boy.. awesome wira.. untie like it so much.. Allahu bijak nya syg.. Hehhe Wira sayang.. Bila mu nk bawak dia swim kt umah me ni.. ”

“ Haha so cuteeee.. Pandainya dia.. comel g1lerrr.. Hahaha ya Allah.. What’s your plan guys.. bijak nyaa wira ni.. One fish two fish.. ”

“ Auntie pen1ng la tgok vlog wira.. Bijak clever boy.. Good boy.. Omg you made my morning WIRA.. Hahaha comelnyaa wira.. So adorable.. ”

“ Well done Wira.. So, what’s the plan now young man.. bijakk sgt.. Ishhh.. B0o to the animal.. Amb0i dia.. hahaha.. wira.. aunty want to follow u go to the island of s0dor.. ”

“ Hahah.. comel mcm pen1ng pla anty tgok video ni wira.. Hahaha wira ni.. Bijaknya bud4k rambut cacak ni.. tak sudah dengan Island Of Sodor dia tu.. ”

“ So cute.. Buat planning jln2 sendiri mcm iman.. eeee comelll nyaaa.. Omggg so cute.. Especially what’s the plan guys.. ”

“ Eeiii cheekyy boyyy omel ngattt.. GER4M LA hahaha.. Wow.. lama tul auntie dok tengok ceiling tp tak sak1t tengk0k.. Dia punya “WOW” sama macam mak dia.. ”

Comel betul Wira merakam dirinya sendiri sampai bergegar video dan banyak yang kelihatan hanya rambut dan separuh wajahnya sahaja dalam perkongsian itu. Apapun, kami di Berita Kopak mendoakan semoga Wira membesar dengan sihat menjadi anak yang baik dan soleh. Aminn..

Silakan SHARE..

Sumber: IG bettyrahmad

Artikel ini disediakan oleh Berita Kopak. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..