” Muka ibu sangat, handsome Afwa rambut baru.. ” – Netizen

Gambar Dan Video Terbaru Muhammad Afwa Dengan Gaya Rambut Baru Raih Perhatian Peminat. Alahai, Makin Comel Afwa. Part Tersenyum Manis Lah !!

Meninjau ke akaun Instagram ctdk, p0sting terbaru yang dikongsikan telah meraih perhatian ramai peminat. Video Muhammad Afwa dengan rambutnya yang sudah bercukur telah dikongsikan beserta dengan beberapa gambar terbaru Afwa.

Nampak semakin m0ntel Afwa apabila rambutnya dicukurkan. Afwa yang memakai baju berwarna merah sesekali dilihat tersenyum manis apabila namanya dipanggil oleh ibunya, Dato Seri Siti Nurhaliza.

Perkongsian ini telah mendapat lebih 600 likes buat masa ini sejak ianya dimuatnaik 5 jam yang lalu. Ramai yang ger4m melihat kecomelan Afwa dan ada yang menyatakan wajah Afwa semakin iras ibunya.

Sekadar info, Afwa dilahirkan pada April lepas kini sudah pun berusia 5 bulan. Afwa merupakan cahaya mata kedua Dato Seri Siti bersama suaminya Dato Seri Khalid Muhammad Jiwa. Anak sulung pasangan ini bernama Siti Aafiyah yang berusia 3 tahun.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN untuk melihat gambar seterusnya..)

Video yang dikongsikan :

Di ruangan komen, ramai yang ger4m melihat Afwa yang makin bulat dan m0ntel. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen ;

” Hai mr nice b4m bam.. so bolat so cute.. dah macam anak cina.. handsome rambut baru.. muka tokti lah.. “

” Comelnya.. makin macam abg ashrafnya.. comel sangat sangat.. alahai pipi labuhnya afwa, ger4m tengok.. “

” Comel afwa ni .. hai pipi merah bulat sayang manja ibu.. muka ibu sangat.. hihi.. handsome afwa rambut baru.. “

” Bolatnya.. lagi cute dan handsome.. pipi dia tak boleh bawa bincang.. b4mbam.. comel betul.. muka tokti.. “

” Cute sungguh la.. ger4m nak gig1t pipi dia.. versi tokti kecik.. cute sangat lah afwa ni..

” Ya allah, ger4mnya tengok muhammad afwa ni.. makin comel lepas cukur rambutnya.. pipi dah macam pau.. tapi dagu tetap lekuk.. “

” Pipi afwa labuhnya.. comel sangat afwa ni.. manis sangat lah afwa tersenyum. Tahu jer nama dia yer dipanggil.. “

Alahai, memang ger4mlah tengok Afwa ni. Comel sangat dengan kulitnya yang putih gebu. Dengan tersenyum tu ger4m sangat meihatnya. Semoga Muhammad Afwa membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh.

Silakan SHARE..

Sumber : IG babyctdk

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..