” Kecil-kecil dah muka kacak, suara pun sedap.. ” – Netizen

Video Thr0wback Persembahan Aweera 20 Tahun Lalu Raih Pujian Ramai. Wow, Memang Kecil-Kecil Dah Ada Gaya Penyanyi. Part Tarik Tu Memang P0wer Lah !!

Penyanyi Aweera, 30 tahun telah mula mencipta nama dalam bidang seni suara sebagai pemenang tempat ketiga peraduan realiti One In A Million (Musim Ketiga), dengan meraih markah tertinggi sebanyak 81.3 peratus.

Malah namanya mula menjadi sebutan kembali setelah menyertai pertandingan Geg4r Vaganza baru-baru ini. Meskipun bukan rezekinya memperolehi gelaran ‘Juara’ , namunĀ  aura Aweera ini tetap menjadi fen0mena luar biasa buat peminat-peminatnya.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram, Aweera telah berkongsi satu video thr0wback yang memaparkan dirinya ketika 20 tahun lalu. Menerusi video itu, Aweera sedang membuat persembahan di sebuah majlis besar di Perlis.

Jelas Aweera lagi, ini adalah persembahan pertamanya dan bakat nyanyian dirinya bermula dari bawah. Selain itu, perkongsian Aweera ini turut mendapat perhatian ramai. Ada yang menyatakan bahawa Aweera memang seorang yang sangat berbakat sejak kecil lagi.

Jom tonton video tersebut di bawah ini :

Baru sahaja memuatnaik posting tersebut, Aweera telah menerima ratusan komen daripada warganet. Rata-ratanya memuji suara Aweera yang sangat merdu dalam video tersebut. Antara komen-komen menarik adalah :

” Woww kecik2 suara dh power, handsome betul Aweera ni, mesti ramai peminat dahulu kan, hehe.. “

” Hebat, part tarik tu lagi hebat, bukan biasa-biasa lah Aweera. Bakat nyanyian tu memang mengalir dari kecil lagi rupanya.. “

” Suara memang sedap lah, hehe kenangan yang tak dapat diulang, lama kan 20 tahun, kiranya Aweera time ni baru 10 tahun ke.. “

” Hahaha sama weh. Gaya tangan tu yg mahal, sampai sekarang tetap gaya tu. Handsome betul Aweera dulu.. “

” Perhhhh kecil2 dah muka kacak, suara pun sedap, mesti ramai peminat ni. Sya peminat setia Aweera yang sentiasa menyokong Aweera.. “

” Suara yang paling mahal, lain dari yang lain. Sedap lah Aweera menyanyi lagu Seroja tu, hehe tangk4p leleh terus dengar.. “

” Kecik2 muka innocent ja, skali dia pegang mic dia tarik suara tepel4nting habis orang depan belakang kiri kanan.. “

Cayalah Aweera, memang sedap betul suara Aweera dalam video tersebut, patutlah ramai yang tak berhenti-henti beri kata pujian. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak berharap semoga Aweera terus berjaya dalam bidang nyanyian.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aweera

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..