Connect with us

Artis / Selebriti

” Jari tu nak letak 2 ke nak letak 3, ishh biarlah satu jer lah.. ” – Netizen 

Video Bunga Elhaq Cuba Membuat Gaya Jari ‘ Peace ‘ Buat Ramai Terhibur. Alahai Bunga, Terkial-Kial Jari Dia Nak Buat Peace. Siap Tengok Kawan Sebelah Nak Tiru Buat ‘ Peace ‘ Macam Mana. Comel Sangat Bunga !!

Meninjau ke akaun Instagram Bunga Elhaq, perkongsian sebuah video yang memaparkan gelagat Bunga cuba membuat gaya jari ‘ peace ‘ ketika bergambar buat ramai terhibur. Video tersebut dirakamkan ketika Bunga berada dalam sebuah majlis.

Bunga serta beberapa kanak-kanak lain duduk di atas pentas untuk bergambar. Masing-masing dengan pelbagai gaya dan Bunga juga tidak ketinggalan untuk memberikan pose istimewa. Bunga cuba membuat jari ‘ peace ‘, namun tidak berjaya.

Klik gambar untuk info..

Bunga turut melihat jari kanak-kanak di sebelahnya dan cuba meniru. Nampaknya Bunga tetap tidak berjaya membuat gaya ‘ peace ‘ . Bunga hanya mampu membuat jari satu sahaja. Alahai, comel betul Bunga dan semakin membesar semakin comel dan cantik.

Perkongsian ini telah menerima lebih 6 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Apa-apa pun, Bunga nampak sudah pandai hendak berposing apabila di hadapan kamera ye. Bunga kena berlatih lagi untuk membuat gaya ‘ peace ‘, hehe.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, ramai yang ger4m melihat gelagat comel Bunga. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Bunga ohh bunga comei comei betoi semua anak anak menakan mak lang .. Issssh Tomei nye jari bunga tu. Tembam jeee jariiii wakkkk eeeeee gigit tau la.. “

” MashaAllah syg Bunga Elhaq kenapa comel sangat. Gerammm lah nenek. Dh pandai selfie bunga… omey..

” Comelnya bunga semoga menjadi anak yg cemerlang didunia n akhirat.. Bunga follow ja kawan sebelah tu buat apa.. clever girl.. hehe.. so cute bunga.. “

” Comei btul bunga.. Napee comel sangat tuu.. Halal lah Bunga…1 pun kira ok.. Issshhhhh mummylong geram nk gigit jari tu.. “

” Lahai comeynya siap jeling org sebelah cmn nk buat ni.. Comel nye bunga syg.. Cantiknya bunga.. alamakkkk 1 malaysia pun boleh laa .. “

” MashaAllah comelnya Bunga.. jari tu nk letak 2 ke nak letak 3 ishh biarla syatu jer la.. Haha comey masa dia tgk jari member sebelahh.. “

” Alahai comelnya bunga ngan Peace.. halla halla bungaaa..omelnyaaa awk eh.. lain dari lain tu… Comel nk buat peace konon.. “

Klik gambar untuk info..

Untuk rekod, Bunga merupakan cahaya mata Elisya Sandha dan suaminya yang merupakan anak kepada Sheila Rusly iaitu Uzair Haqimy. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Bunga Elhaq membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Bunga Elhaq

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT