” Jarang-jarang Capik nak komen, haha boleh tahan kelakar.. ” – Netizen

Mimi Lana Kongsi Gambar Lakonannya, Namun Komen Daripada Syafiq Kyle Jadi Perhatian Peminat. Amboi Syafiq, Sempat Menyak4t Mimi Yer, Komen Balas Mimi Pun Buat Ramai Terhibur. Kuat Mengus1k Syafiq Ni !!

Meninjau di akaun Instagram milik pelakon Mimi Lana telah berkongsi satu gambar yang memaparkan babak lakonannya menerusi sebuah drama. Dalam gambar itu, kelihatan Mimi sedang melakonkan watak ibu hamil.

Perkongsian gambar oleh Mimi tersebut telah menjadi perhatian ramai peminatnya. Malah selain para peminat yang memberikan komen, kelihatan pelakon Syafiq Kyle juga telah memberikan komen mengenai gambar Mimi itu.

Sememangnya ramai yang tahu, Mimi adalah seorang pelakon yang berbakat. Bijak membawa watak yang diberikan, boleh dikatakan banyak lakonan Mimi dalam drama-drama mendapat pujian para penonton.

Hingga kini gambar yang dikongsikan oleh Mimi itu telah mendapat lebih 38 ribu tanda suka dan ratusan komen sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram. Wah tak sangka Syafiq sempat lagi menyak4t Mimi.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah ini :

View this post on Instagram

A post shared by MIMS (@missmimilana)

Di ruangan komen, rata-rata terhibur membaca komen daripada Syafiq Kyle dan menyukai perkongsian oleh Mimi. Antara komen-komen menarik adalah :

” Jarang-jarang Capik nak komen, haha boleh tahan kelakar. Komen Mimi pun comel, macam2 lah korang ni.. “

 ” Alolololo comel lah Mimi berlakon jadi mummy to be, hehe. Siap pakai stokin lagi, kemain, haha.. “

”  Syafiq, perut ada baby, tapi dalam hati i ada baby capik, hahaaha bak kata Mimi. Huhu kelakar komen Syafiq.. “

” Hahaha boleh tahan nakei juga Capik ni, laa kome bdua. Semoga cepat2 lah kawen tak sabar nak tengok korang naik pelamin.. “

 ” Perut tu kannn hahahaha comel betoiii. Mak buyung, ptut la rmai yg ckp prmpuan bila mgndung ni lgi nmpk comey dan berseri.. “

” Baby bump ke apa tu hahaha, bunc1t lain macam je tengok, haha. But you so pweetty lah Mimi.. “

” Stokin basah sebelah je, hahaha macam ni lah baru ok. Kita tengok pun sejuk je, hahaha good luck Mimi.. “

Komen Syafiq :

Respon Mimi :

Woww ramai peminat yang suka baca komen Syafiq menyak4t Mimi. Apa-apa pun, semoga Mimi terus berjaya dalam bidang yang diceburinya dan kita doakan yang baik-baik sahaja mengenai hubungan Mimi dan Syafiq Kyle.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Missmimilana

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..