Connect with us

Artis / Selebriti

” Gar4ngnya Syamel, kes1an bestfriend haha.. ” – Netizen

Video Finalis Big Stage, Yazmin Aziz Berlatih Menyanyi Bersama Syamel Cur1 Perhatian Peminat. Amb0i Gar4ng Betul Bang Mel. Part Ayat No Friend Tu Terhibur Tengok. Terus Meraj0k Bang Mel !!

Rancangan realiti TV, Big Stage sudahpun hampir ke minggu akh1r. Beberapa nama yang terpilih untuk ke peringkat akh1r adalah Yazmin Aziz. Bintang Tikt0k ini dikenali ramai dengan watak ‘ bestfriend’ dalam platform tersebut.

Diberikan tugasan untuk berduet dengan penyanyi Syamel pada final, dapat dilihat satu perkongsian baru oleh Yazmin Aziz di akaun Instagramnya. Dalam video ini, Syamel dan Yazmin kelihatan sedang memulakan sesi latihan vokal mereka bersama.

Dengan ayat terulis ‘ Duet Syamel dan bestfriend’ terpapar di video tersebut, gelagat Syamel membuatkan peminat terhibur. Dek kerana ungkapan perkataan ‘ sederhana ‘ yang dilontarkan oleh Yazmin tidak jelas sebutannya, Syamel memperbetulkan sebutan tersebut.

Yazmin tidak menyebut sebutan tersebut sebagaimana yang diinginkan dan Syamel menyebut ‘ nofriend ‘ lantas terus men1nggalkan Yazmin keseorangan. Pandai Syamel buat-buat meraj0k pulak, terus tut0p pintu rapat lagi.

Jom tonton video di bawah :

Video Syamel bersama Yazmin ini telah mencur1 perhatian ramai peminat. Terhibur peminat dengan gelagat mereka berdua dan antara komen-komen yang dapat dikongsikan untuk pembaca :

” Haha sabar sabar, Bang Mel kalau dengan Kak Nini tak berani camni. Gar4ng betullah Bang Mel haha.. “

” Ad0i gar4ngnya Syamel ni haha, comel pulak ‘ bespren’. Bestpren bestpren, good luck dear. All the best. I know u can do it.. “

” Lawaklah, kes1an bestfriens kena no friend haha. Gar4ng Bang Mel ni, pec4h perut aku tengok. Pekat sangat tune filipina bestfriend nya.. “

” Gar4ngnya Syamel, kes1an bestfriend haha. Bestfriend ni elok dia kawan dengan Lailer. Kan dah kena no friend haha.. let1h gelak la tengok Syamel punya meraj0k tu.. “

” Haha ad0i lucu la Bangmel ni. Gar4ng terus no friend dibaginya haha. Terkebil kebil la bestfriend kena t1nggal haha.. “

” Bila dia kepala masuk air bertemu, hav0c jadinya haha. Jadi bestfriend dah Syamel kepada Yazmin haha.. “

” Ad0ila no friend terus kena haha. Sederhana tu pekat sangat tune filipina nya haha. Ayokk Bangmel dah jadi singa haha.. “

Lawaklah Syamel namun itu hanyalah sekadar gurauan mereka berdua untuk menceriakan suasana. Semoga segala perancangan untuk final nanti berjalan dengan lancar dan dipermudahkan untuk melakukan persembahan terbaik. Good luck Yazmin dan Syamel.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Yazmin Aziz, IG Syamel Official

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT