” Hmm mata masuk habuk. Ad0h sape pot0ng bawang ni, ped1h mata.. ” – Netizen

Video Seorang Ayah Buat Kej0tan Balik Rumah Selepas Setahun Berjauhan Buat Ramai Tersentuh. Part Anak Dia Terkej0t Ayah Tiba-Tiba Muncul Kat Sebelah Tu Paling Seb4k. Tapi Ramai Pulak Yang Tanya Umur Si Ayah Sebab Nampak Muda !!

Seorang ayah atau ibu adakalanya terp4ksa berada berjauhan dengan anak-anak dalam tempoh yang lama disebabkan tugas, pekerjaan, belajar dan sebagainya. Sudah semestinya, rasa rindu akan sentiasa ada kerana tidak dapat bertentang mata secara berdepan.

Menerusi akaun Instagram Berita Kopak, telah dikongsikan satu video yang memaparkan seorang ayah membuat kej0tan pulang ke rumah selepas setahun belajar di luar negara. Video ini telah diulangsiar daripada akaun Tik T0k amraniamir78.

Dalam video berkenaan, kedua-dua anak lelaki ini sedang bergambar dengan beberapa orang yang lain. Tiba-tiba si ayah muncul berdiri di sebelah untuk bergambar bersama. Pada mulanya anak-anak lelaki ini tidak perasan.

Namun setelah menyedari kehadiran insan yang mereka rindui itu, kedua-dua anak perempuannya kelihatan begitu terkej0t lalu menjer1t dan menang1s lantas terus memel0k ayah mereka. Perkongsian ini membuatkan ramai yang seb4k dan tersentuh.

Jom tonton video di bawah :

Selain seb4k dan tersentuh menonton video ini, ada juga yang bertanya berapa umur si bapa kerana kelihatan masih muda. Antara komen-komen yang diberikan :

” Andai one day ayah saya balik macam ni gembiranya hati saya.. so cute, hoping y’all have the best life ever after.. Precious moments.. Dad or brother.. “

” U make my cry. Really miss my late father.. alhamdulillah syukur.. wahai anak.. kamu ada seorg ayah yg sgt² menyayangi kamu.. “

” Bestnyaa dia dapat pel0k ayah gituu. aku pel0k time raya je tu pun awkw4rd.. ingat abg, rupanya dad.. yg 78 ni mmg awet muda.. sump4h.. “

” Mudanya ko bang.. anak sume dah besar2 dah.. kawin muda ke ? ayah gi mna lama2.. bape umur ayah ni.. anak dh besar2.. Why this tt make me touching.. alooooo.. “

” Terharu nye Ya Allah.. Hmm mata masuk habuk.. daddy macam abang.. Tak sekarang ni ayah dia umur berapa.. Ad0h sape pot0ng bawang ni ped1h mata.. “

” Berapa umur papa tu ? anak dara dah besar2.. Mudaaanya bapak dorang.. he looks young i cannot believe it.. welcome back, kembalikan happiness.. “

” Terasa bahagia smpi kt cni.. Muda dad depa pun. Bertuah anak².. Rapat sungguh bro dgn anak2.. Doakan sy jgk bro, anak br 7 & 1 tahun. Gegirl dua2.. “

Alhamdulillah syukur, si ayah ada kesempatan untuk pulang ke rumah setelah berjauhan dalam tempoh yang lama. Ermm agak-agaknya berapa yer umur si ayah ni, awet muda betul orangnya, hehe. Semoga semuanya berbahagia selama-lamanya. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG beritakopak, Tikt0k amraniamir78

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..