” 10 kali ulang tengok, memang comel nenek ni cakap, haha.. ” – Netizen

Video Seorang Cucu Yang Sabar Melayan Pelbagai Pertanyaan Berulang Kali Neneknya Yang Mempunyai Sifat Lupa Buat Warganet Terhibur. Alahai Comel Sangat Nenek Ni. Ayat Last Nenek Tu Serius Kelakar, Dah Macam Nak Hal4u H4ntu Nek. Haha !!

Sebelum ini tular beberapa video yan memaparkan seorang wanita merakamkan video melayan neneknya yang mempunyai sifat lupa. Difahamkan menerusi video itu, nenek ini tidak ingat nama cucunya dan tentang asal usul keluarga mereka.

Terbaru, di akaun Instagram Berita Kopak sekali lagi telah berkongsi telatah nenek ini yang bertanyakan pelbagai soalan kepada cucunya. Video ini diulangsiar daripada akaun Tik T0k chererama. Kali ini nenek tersebut kelihatan comel memakai kaca mata hitam dan sedang duduk bersembang bersama cucunya.

Nenek itu telah bertanyakan sekali lagi nama ibu cucunya itu. Setelah diberitahu oleh cucu akan nama ibunya adalah ‘Saniyah’, nenek tersebut memberitahu yang anaknya juga nama seperti nama yang diberitahu oleh cucunya. Malah, nenek itu juga turut bertanya adakah Saniyah mempunyai anak.

Setelah wanita itu memberitahu dirinya adalah anak kepada Saniyah, neneknya terus menyebut ‘auzubillah minashaitan nirajeem’ . Video ini telah menarik perhatian warganet dan sehingga kini telah mendapat ratusan tanda suka sejak ia dimuatnaik beberapa jam lalu.

Jom tonton video di bawah ini :

View this post on Instagram

A post shared by BeritaKopak (@beritakopak)

Antara video lain yang dikongsikan :

Di ruangan komen, rata-ratanya terhibur menonton telatah comel nenek tersebut bersama cucunya. Antara komen-komen menarik adalah :

” 10 kali ulang tengok, memang comel nenek ni cakap, haha. Sabar je si cucu tu melayan kerenah nenek dia yang pelupa..

” Nenek ni memang comel, terhibur tengok. Ad0ii mcm nak halau h4ntu ending dia, sabar ajelah nenek, hahahaha.. “

” Memang comel dan kelakar kelakar borak ngn warga emas mcm ni. Hahaha masih berkenalan lagi ye nek dengan cucu.. “

” Hahahahah last tu memang lawak, berdek4h aku gelak. Nenek ni memang lawak betul lah, ada sahaja yang dia cakap pasal cucu dia.. “

” Best tgk video nenek ni, ingat aku kt makcik sblh. Semoga nenek sentiasa sihat igt semula kenal cucu dan anak.. “

” Sama mcm ibu mertua akk , tiba2 ckp ” aku ni dah lama nak tanya , anak ko berapa ? berapa lelaki berapa perempuan, haha.. “

” Nenek bertuah dlm keadaan begini masih ada org melayan nenek. Tahniah bt cucu nenek yg sgt berhati mulia menceriakan hidup nenek walaupun nenek ingat2 lupa.. “

Alahai nenek, memang kelakar lah mendengar nenek dan cucu berborak. Masih sesi berkenalan lagi rupanya. Terbaik lah cucu, layan saja apa yang nenek dia cakap. Apa-apa pun semoga nenek diberikan kesihatan yang baik dan bahagia di samping keluarga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG beritakopak, Tik T0k chererama

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..