Connect with us

Artis / Selebriti

” Emak ke, ingatkan kakak, nampak muda.. ” – Netizen

Muatnaik Gambar Bersama Ibu Tersayang, Penampilan Ibu Puteri Sarah Liyana Cur1 Tumpuan Ramai. Patut Lah Sarah Cantik, Ibunya Pun Cantik Dan Awet Muda. Memang Copy Muka Ibu Sangat !!

Meninjau ke akaun Instagram Puteri Sarah Liyana, perkongsian gambar Sarah bersama ibunya yang tersayang telah mencur1 perhatian ramai. Ada menyatakan penampilan dua anak beranak ini seperti seorang kakak bersama adik sahaja.

Sarah berkongsi gambar ini kerana ingin berkongsi cerita kecantikan ibunya dan bagaimana ibunya menjaga kecantikan wajah. Menurut Sarah, ibunya kini sudah pun berusia 63 tahun dan walaupun sudah berusia namun masih lagi menjaga kecantikan.

Sarah jarang sekali berkongsi gambar keluarganya di media sosial. Apabila sesekali berkongsi pasti ia akan meraih perhatian ramai. Tambahan pula Sarah merupakan seorang wanita yang cantik, pastinya ramai ingin melihat rupa paras ahli keluarga Sarah.

Perkongsian ini telah menerima lebih 8 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Jika diperhatikan, wajah Sarah banyak mewarisi wajah ibunya. Pastinya ibu Sarah ketika zaman mudanya secantik Sarah kan.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Di ruangan komen, ada yang menyatakan wajah Sarah juga persis pelakon Hollywood, Angelina Jolie, Antara komen-komen yang diberikan :

” Anak yang baik.. sentiasa ingat mak dan ayah tak kira waktu susah atau senang… moga moga dipermudahkan segala urusan … insya Allah.. “

” Copy paste ur mom PSL. Cantik. Mama kak puterisarahliyana tk nampak 63, macam tk percaya… apakah rahsia. Tetap nampak sehat muda.. “

” Alhmdulillah..ank yg hebat krn ada ibubpa yg hebat.. smoga sntiasa drahmati olh Allah swt d dunia & akhirat.. aaaminn.. “

” Muka u kan sis similar like Angelina Jolie angelinajolie & Olivia Holt olivia_holt yg berlakon dlm komedi seram Totally ki1ler.. “

” I salute to your mother for always being there for you., please always stay beautiful and young. cantik sangat.. Emak ke…ingatkn kakak. Nmpk muda.. “

” Auto nmpk muda mama ps.. Masyaallah. Sooo pretty. Pakai putih gini dah mcm pengantin lah. Lurve sgt .. Both cantik macam adik dan kakak saja.. “

” Cantiknya mama PS…  Mak sarah nmpk muda sgt lg. mcm kakak.. Wanita yang cantik apabila ia menyembunyikan kecantikannya .. “

Bak kata pepatah, ke mana tumpahnya kuah kalau tidak ke nasi. Kini kecantikan Sarah pula diwarisi oleh anak perempuannya iaitu Sumayyah. Semoga ibu Puteri Sarah Liyana sentiasa dikurniakan kesihatan dan dipanjangkan umurnya. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber :  IG Puteri Sarah liyana

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT