” Dulu rambut lebat, kenapa sekarang tak lebat-lebat.. “

Tomok Kongsi Gambar Waktu Zaman Sekolah Rendah, Namun Rambutnya Pula Dipersoal Netizen. Jawapan Tomok Buat Peminat Ketawa Terbah4k-Bah4k. Lucu Sangat Tomok Ni !!

Nama kumpulan New Boyz pernah menjadi kegil4an dan pujaan peminat suatu masa dahulu. Populariti mereka membuatkan nama mereka sentiasa disebut peminat. Pastinya diantara anggota kumpulan itu,vokalisnya menjadi tumpuan. Siapa lagi kalau bukan si kacak Tomok.

Tomok atau nama sebenarnya Shah Indrawan Ismail dilahirkan pada 17 Mei 1984 di Negeri Sembilan. Tomok yang meminati bidang nyanyian mula menunjukkan bakatnya sejak berusia 8 tahun lagi. Perjalanan seni kumpulan New Boyz bermula pada tahun 1999 apabila abang iparnya, Zulkefli Majid yang juga merupakan anggota kumpulan 2 by 2 menubuhkan kumpulan ini bawah pengurusan Suria Records.

Antara lagu New Boyz yang terkenal adalah Sejarah Mungkin Berulang. Setelah perpec4han kumpulan ini, Tomok bergerak secara solo. Ada turun naiknya, nama Tomok pernah menyepi dari dunia seni namun kejayaannya merangkul gelaran juara di OIAM musim ketiga menaikkan namanya kembali.

Menerusi akaun Instagram, Tomok telah berkongsikan beberapa keping gambar ketika beliau di zaman sekolah rendah. Wajahnya yang memang kacak dari kecil ditambah lagi fesyen rambut bel4h tengah yang popular pada zaman 90an itu buatkan Tomok kelihatan bertambah kacak. Fesyen rare tu !

Jom baca kapsyen di bawah :

Rata-rata netizen memuji gaya rambut Tomok ketika itu. Antara komen-komen netizen :

” Rambut tu semp0i. Tetap bel4h tengah ek. Kawan-kawan tomok pun rambut belah tengah jugak time ni.. “

” Zaman rambut bel4h tengah padu zaman ni.. “

” Rambut gambar 1st tu mahai naa.. “

” Masa ni rambut pon lawa lagi.. “

” Ayah versi arrian ni.. Cuma arrian Western sikit.. “

” Time ni dah bel4h tengah belum.. Rambut tu… Ingat lagi dulu.. Rambut bel4h tengah sampai habis form5.. “

” Rambut maintain bel4h tengah… “

” Rambut M is lejennnn hahahhaa.. “

Namun ada salah satu komen yang mendapat perhatian dari Tomok dan dijawab olehnya dengan penuh jenaka. Alahai lucu Tomok pun :

Alahai ada juga soalan macam ini. Lucu netizen pun. Faktor usia dik itu biasa. Apa-apa pun Tomok memang handsome sejak dari sekolah rendah lagi. Tambah lagi dengan fesyen rambutnya tu, memang kegil4an ramai gadis. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga perjalanan karier Tomok dipermudahkan dan terus berjaya mencipta nama. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Tomok Official by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..