” Dah jangan tanya lagi kenapa Attar selalu tiada dalam video.. ” – Wawa Zainal

Ini Sebab Wawa Zainal Jarang Berkongsi Video Dan Gambar Anak Lelakinya, Ahmad Fakruddin Attar Di Instagram. Video Respon Attar Apabila Ditanya Oleh Ibunya Raih Perhatian Peminat. Wah Hebat Lah Attar Speaking. Kalah Mommy, Hehe !!

Meninjau ke satu akaun Instagram, perkongsian video anak sulung Wawa Zainal iaitu Ahmad Fakruddin Attar telah meraih perhatian ramai. Video ini bertujuan untuk menjawab persoalan netizen mengenai Attar yang jarang sekali dikongsikan di media sosial.

Jika dilihat sama ada di akaun Instagram Wawa atau suaminya, Aeril Zafrel, kebanyakan gambar dan juga TikT0k mereka selalunya bersama dua orang anak perempuan mereka iaitu Hayla Maghfiratul Adzkiyaa dan Ayya Soffya.

Wawa telah bertanya kepada Attar dalam bahasa iInggeris di mana Attar yang pada ketika itu berada di biliknya. Attar menyatakan bahawa dia gemar bermain selalu. Wah, nampak hebatlah Attar bercakap dalam bahasa Inggeris.

Wawa turut menyatakan pada video tersebut agar tiada lagi pertanyaan mengenai anak lelakinya itu. Anak semakin meningkat remaja sebenarnya lebih gemar melakukan aktiviti sendiri atau lebih gemar bersama kawan- kawan.

Jom tonton video di bawah :

Namun di ruangan komen, kebanyakan netizen menyatakan sikap anak sulung yang semakin membesar sememangnya gemar membuat hal sendiri. Antara komen-komen yang diberikan :

” Anak lelaki memang macam ni, my son macam ni lah.. haha.. tapi memang kadang paksa.. attar ini intr0vert kot.. “

” Anak sulung memang makin besar makin dorg tak suka bergambar .. dorg lebih suka buat hal sendiri.. ouh, attar panggil mommy, yang lain panggil mama.. “

” Sama semakin membesar tak nak kita snap atau wat video dia kalau ada.. saya pon ada sepupu macam ni.. “

” Dia tak suka ambil gambar la tu.. macam anak aku payah sangat nak ajak bergambar.. kena paks4 tarik telinga.. ‘”

” Samalah anak saya tak suka diambil gambar.. handsome attar.. keep playing all the time, alah comel je jawapan dia.. “

” Anak lelaki memang sama ngan anak sulung.. orang bergambar famili, dia tak mauu .. kena paks4.. wah, dah boleh bercakap ye sakng.. “

” Dari dulu terfikir nak tanya, selalu video attar tkde.. dekat ig suami pun jarang jugak .. selalu anak perempuan jer.. “

Tidak dinaf1kan apabila anak-anak semakin membesar atau semakin meningkat remaja sebenarnya gemar membuat hal sendiri. Jadi tidak hairanlah apabila video dan gambar Attar sudah jarang dikongsikan di media sosial.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Wawa Zainal, Daebakingz, TikT0k Wawa Cosmetics and Scarves

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..