” Adik cute ni dah besarlah. Lawa dia sekarang.. ” – Netizen

Pernah Viral Menyanyikan Lagu Anuar Zain 15 Tahun Lalu, Ini Video Terbaru Adik Intan Elis Yang Sudah Meningkat Dewasa. Wah Manis Orangnya, Suara Pun Merdu !!

Masihkah anda ingat dengan video yang pernah tul4r seorang kanak-kanak kecil menyanyikan lagu Anuar Zain. Video tersebut tul4r sekitar tahun 2002. Mimik mukanya yang comel ketika menyanyikan lagu ‘ Sesucinya Cintamu’ dan ‘ Keabadian Cinta ‘ telah meraih jutaan tontonan pada ketika itu.

Kini kanak-kanak kecil tersebut sudah berusia 17 tahun. Meninjau ke akaun Instagram dengan nama Intan Elis, video thr0wback Intan ketika kecil telah dikongsikan dan Intan turut menyanyikan semula lagu tersebut pada tahun ini.

Ternyata Intan mempunyai suara yang cukup merdu. Intan menyanyikan lagu tersebut dengan caranya sendiri tanpa men1ru suara Anuar Zain. Alahai merdu sangat. Video tersebut dimuat naik pada bulan May dan Oktober lalu telah meraih semula tontonan ramai.

Siapa sangka sudah 15 tahun berlalu tetapi masih dikenali ramai. Pada ketika itu, Intan baru berusia 2 tahun telah  menjadi bualan netizen kerana telatahnya yang menghiburkan. Kini Intan aktif menyanyi di media sosial dan sering berkongsi di akaun YouTube.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini telah membuatkan ramai netizen memuji suara Intan yang kini sangat merdu. Antara komen-komen yang diberikan netizen :

” Terima kasih dik sebab pernah buat kami tercuit hati melihat video adik nyanyi lagu anuar zain 15 tahun yang lalu.. sedap suara adik nyanyi lagu anuar zain.. “

” Sedapnya suara adik.. Moga terus maju jaya dik. You have grown up beautiful lady. Sedap suara.. Keep it up dik. . “

” Adik cute ni dah besarlah. Lawa dia sekarang. Masa vir4l akak baru mula kerja dik. Ad0i akak terasa dah tua la dik.. “

” Wow vir4l masa akk sekolah menengah. Sekarang akak dah 30 an dan anak pun dah tiga. Adik ada suara yang sangat sedap.. “

” Dah besar dah kau dik. Dulu akk masih bersekolah masa adik vir4l. Sekarang udah ber4nak pinak. Eh dah jadi makcik bukan akk dah.. “

” Alamak ni ig adik yang vir4l dulu tu ye. Dah besar lah adik ni. Alhamdulilah. Sedap suara adik. Boleh jadi penyanyi la. All the best.. “

” Adik sekarang umur berapa dah. Vir4l dulu masa akk belajar di U. Terasa tua dah. Cepatnya masa berlalu. Full cover please dik.. “

Wah, merdu sangat suara adik Intan Elis. Tidak mustahil suatu hari ini adik Intan boleh menjadi penyanyi kerana dia mempunyai kemerduaan suaranya yang tersendiri. Semoga adik Intan Elis terus berjaya dalam apa jua bidang yang diceburi.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Intan Elis

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..