Connect with us

Artis / Selebriti

” Wife berlakon drama, lakinya kuat drama, haha.. ” – Netizen

Video Lakonan Dr. Izzar Dengan Babak Lakonan Isterinya, Ummi Nazeera Buat Ramai Terhibur. Wah Pandai Juga Dr. Izzar Berlakon. Macam Kena Jer Editing Video Ni Bergabung Babak Lakonan Ummi !!

Dr. Izzar merupakan suami kepada pelakon Ummi Nazeera dan sememangnya gemar mengusik dan menyakat isterinya. Selalunya Dr. Izzar akan mencelah di ruangan komen p0sting isterinya apabila p0sting yang melibatkan kerjaya lakonan dan seni.

Kali ini lain pula gurauan Dr. Izzar yang mana Dr. Izzar membuat video dengan menggabungkan sedikit babak lakonan Ummi dalam sebuah drama. Video tersebut telah dimuatnaik di akaun Instagram miliknya dengan mendapat lebih 7 ribu tanda suka daripada warganet.

Ramai tidak menyangka bahawa Dr. Izzar pandai berlakon seperti isterinya juga. Babak suntingan Dr. Izzar dan Ummi juga nampak sangat sesuai. Part akhir video tu siap ada logo KbS World lagi. Wah, level drama Korea lah macam ni.

Menurut Dr. Izzar lagi drama ini akan ada kesinambungannya. Ramai nampaknya tidak sabar untuk menunggu sambungan seterusnya. Ada sahaja idea dan gurauan Dr. izzar buat isterinya ini. Kuat melawak juga suami Ummi Nazeera ni.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, ramai yang terhibur melihatkan lakonan Dr. Izzar. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Mcm tu je dia twist. Perlu ke dr naikkan kening & usya tak puas hati tu ? Hahahahahha.. Mmg sama.. sll gk jadi elok ada masa nk main basketball.. “

” Haha comel betul.. Wife berlakon drama, lakinya kuat drama. Match made from heaven betul.. habiskan lipat baju dulu baru keluar.. “

” Patut dapat banyak free throw. Pandai berlakon.. Hahahaha jumpa doc haritu mcm luruih bendui skali herot petot jugak rupanyaa.. “

” Mohon berlakon, thank you sebab tk berdrama camney.. Lolo kena bagi playing time lama ni. Mcm susah nak dpt visa ni.. “

” Hahaha. Sabar je la. Terus takut nak keluar.. Smooth..hebat lh doc , kuat menyakat.. wahhh best drama ni…nmpk gempak giler..dpt award drama sangat nanti ni .. “

” Sejak bila Doc casting nih ummi.. adikk umminazeera semakin menjadi2Β izzar ehhh hahahahahahahh we want next episode .. “

” Kalo dah jmpa jalan penyelesaian, jgn lupa share dgn kawan doc… you’re not alone.. doc izzar ni ujian tuk lulus lesen bb ke.. “

Boleh jadi pelakon juga ye Dr. Izzar ni. Kalau mereka berdua digandingkan bersama dalam sebuah drama pastinya mendapat tontonan ramai. Tidak sabar menantikan sambungan seterusnya video ini. Agak-agaknya apa pula video suntingan Dr. izzar pula.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Izzar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright Β© Berita Kopak

##FREAKOUT