” Suami memang macam tu kan, kalau isteri suruh, tak nak.. ” – Netizen

Video Pak Azad Kali Pertama Cuba Makan Buah Durian Buat Ramai Terhibur. Sekali Ini Respon Eira Syazira Yang Tidak Disangkakan. Bertabahlah Eira, Haha !!

Meninjau ke akaun Instagram Era.je, perkongsian sebuah video yang memaparkan Pak Azad dip4ksa untuk memakan seulas buah durian telah meraih perhatian ramai. Ini kerana kali pertama buat Pak Azad untuk merasai kesedapan buah durian sejak 46 tahun tidak memakannya.

Pak Azad sebenarnya tidak suka akan buah durian. Sebagai menyahut cabaran rakan-rakan, Pak Azad akhirnya berjaya memakan buah durian tersebut namun reaksi Pak Azad untuk menjamah buah yang bukan kegemarannya membuatkan ramai terhibur.

Sementara itu, isteri Pak Azad iaitu Eira Syazira telah memberi respon terhadap kejayaan Pak Azad menjamah buah durian. Membuatkan Eira rasa bertambah panas apabila Pak Azad dikatakan telah menjamah 4 ulas buah durian.

Menurut Eira, suaminya itu sedikit pun tidak mahu mencuba apabila Eira memasak pulut durian. Apabila melihat Pak Azad menyahut cabaran oleh rakan-rakannya, manalah isteri tak mar4h kan. Sabarlah Eira, haha.

Jom tonton video di bawah :

Respon Pak Azad apabila pulang ke rumah :

Di ruangan komen, pelbagai respon yang diberikan oleh netizen. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Tgk 1st bite dia pun aku dh mcm takleh telan, geng tak mkn durian .. Habislah kompom mencari lg dan pantang tengok durian lh lepas ni.. “

” Seriously pak azad tk mkn durian… maybe ade org don’t like the smell But bila mkn onzz je.. anyway gd try pak azad… “

” Kalau first time mkn durian kena pulak musang king ke D24 ke.. mmg tak kecew4 la… yg mana first time mkn tiba¬≤ dpt yg masam… perrhhhh auto menyump4h guys.. “

” Suami memang mcm tu kan haha.. kalau isteri suruh, tk nk, kalau kawan2 atau mak dia suruh.. wow sanggup, Hahaha.. “

” Takle tahan tgk video Azad makan durian tu.. memang menikmati sangat Sabar je la Eira.. Abis la kau pak azad balek kang.. “

” Habis laa pak azad tidur luar laa .. tu org ckp pengaruh rakan sebaya ni bah4ya.. kalau aku pun ger4m.. hahaha.. “

” Hahaha ada yg tdoq kt luar mlm ni habis laa pak Azad.. Biasa la eira ngn bini suh mcm mana pn tak jln.. ngan kwn boleh la plk .. “

Tahniah buat Pak Azad kerana berjaya menyahut cabaran memakan buah durian. Bukan semua orang sanggup mencuba benda yang mereka tidak suka. Agak-agaknya Pak Azad akan repeat makan buah durian lagi tak ?

Silakan SHARE..

Sumber : IG Era.je, Eira Syazira

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..