” Patutlah seri lain macam, tahniah Nad.. ” – Netizen

Kongsi Gambar Terkini Sudah Nampak ‘ Baby Bump’, Nad Zainal Kongsi Berita Gembira Sedang Hamil Anak Kedua. Yeayyy Tak Lama Lagi Yem Nak Jadi Abang !!

Pelakon kecil molek ini namanya kian menjadi perbualan ramai. Manakan tidak, kini drama lakonannnya sedang ditayangkan di kaca TV iaitu drama ‘Hati Yang Tersak1ti’ di mana Nad membawa watak her0in bergandingan bersama Remy Ishak dan Mimi  Lana.

Bijak membawa watak yang diberikan dan mampu menghayati watak dengan baik, Nad sering mendapat pujian ramai akan hasil lakonannya. Meskipun kelihatan dirinya sibuk dalam kerjaya, dia juga sangat mengambil berat tentang hal keluarganya.

Nad selalu berkongsi video akan gelag4t anaknya iaitu Fahad Ibrahim yang berusia 4 tahun di Instagram dan menghiburkan para netizen. Sekadar informasi, Nad atau nama penuhnya, Farah Nadia binti Zainal Abidin telah mendirikan rumah tangga bersama Muhammad Falliq Amirullah pada tahun 2015.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram milik Nad, telah berkongsi gambar terbarunya dan berita gembira bersama pengikutnya bahawa dirinya kini sedang hamil anak kedua. Memang berseri-seri wajah Nad dengan perutnya juga sudah kelihatan ‘ baby bump’

Ikuti perkongsian tersebut di bawah :

Di ruangan komen. ramai warga netizen turut mengucapkan tahniah kepada Nad dan memuji wajah Nad makin berseri-seri. Antara komen-komen tersebut adalah :

” WAhhh Alhamdulillah Congrats Nad Zainal, diam-diam yer, memang tak tahu pun kata Nad sedang hamil, tapi memang makin cantik lah.. “

” Tahniah Nad, semoga sentiasa sihat ya, jaga kesihatan dan kandungan, jangan buat kerja berat-berat. Alhamdulillah bertambah nanti ahli keluarga.. “

” Congrats Nad, wah patut lah berseri-seri, mengandung rupanya, ingatkan mona mengandung, huhu rupanya betul-betul Nad mengandung.. “

” Alhamdulillah, tahniah Nad atas perkhabaran gembira ni, seronok lah Yem nanti dah jadi abang long lah dia.. “

 ” Patut seri lain macam, tahniah Nad Zainal, alahai comel betul lah gambar-gambar Nad ni, berseri-seri.. Aura ibu mengandung.. “

” Wah Alhamdulillah, Nad mengandung, tahniah, comel baby bump. huhu berapa bulan dah.. Semoga sentiasa sihat.. “

”  Tahniah Nad, take care, semoga segalanya dipermudahkan nanti yer, jaga diri tau, lagi-lagi keeadaa sekarang.. “

Wah tahniah Nad Zainal atas perkhabaran gembira ni, tak lama lagi Yem dah ada kawan lah, dah jadi abang. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Nad sentiasa dalam keadaan sihat selalu dan segala urusan dipermudahkan. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nad Zainal

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..