” Muka Alisa dengan penuh harapan mungkin dapat kek tu, sekali h4mpaaa.. ” – Netizen

Vide0 Re4ksi Wajah Alisa Aisyah Ketika Melihat Sepot0ng Kek Menarik Perhatian Ramai. Amb0i, Mulut Tu Dah Siap N0m N0m Lagi. Comel Sangat !!

Alisa Aisyah kini sudah berusia 10 bulan dan sudah pandai berjalan sendiri. Alisa merupakan permata hati pasangan selebriti Hanis Zalikha dan Hairul Azreen. Populariti Alisa setanding ibu dan bapanya kerana beliau mempunyai jumlah pengikut yang ramai di akaun Instagramnya.

Seramai 878 ribu orang telah mengikiti akaun Instagram Alisa. W0w, ramai sangat hampir mencecah sejuta orang. Jika anda mengikuti akaun Alisa  pasti ger4m melihat kecomelan wajah Alisa yang persis seperti anak patung. Setiap hari ada sahaja video atau gambar Alisa dikongsikan.

Alisa mempunyai seorang abang bernama Yusuf Iskandar. Yusuf juga mempunyai akaun Instagramnya sendiri yang turut diuruskan oleh Hanis dan Hairul. Yusuf juga popular seperti adiknya dengan jumlah pengikut seramai 2.7 juta orang.

Menerusi akaun Instagram, Hanis berkongsi video memot0ng sebiji kek dan di kelilingi oleh Alisa dan Yusuf. Hanis memberi sepotong kek kepada Yusuf namun reaksi Alisa melihat kek tersebut menarik perhatian netizen.

J0m tont0n video di bawah :

View this post on Instagram

🤭 Cake dari @myinsidescoop #MCOCake

A post shared by Alisa Aisyah Hairul Azreen (@thealisaaisyah) on

Rata-rata netizen ger4m melihat wajah Alisa walaupun muka dalam keadaan kecew4 tidak dapat kek. Antara k0men-k0men mereka :

” Terli0rr Alisa.. “

” Muka Alisa dengan penuh harapan mungkin dapat kek tu, sekali h4mpaaa.. “

” Comel sangatlaaaaaaaa.. “

” Siann dia, dia nk jugakkk.. “

” Kiyut la hai budak ni ish ger4m.. “

” Alalalala si Alisa pun mau.. “

” Si kecikk omel tu dah taaa shabar tu.. “

” Ger4mnye tgok mukaa dyeeee.. “

Alahai, kes1an Alisa tak dapat makan kek. Mulut tu dah mengunyah je bila tengok abang Yusuf dapat kek. Sabar ye Alisa. Hehe. Admin pun terli0r tengok kek tu nampak sedap sangat. Semoga Alisa membesar dengan sihat. Stay s4fe and stay home.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Alisa Aisyah by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..