Connect with us

Artis / Selebriti

” Marah Yusuf pun comel, lembut je dia cakap macam mummy dia.. ” – Netizen

Video Alisa Aisyah Yang Mengadu Kepada Ibunya, Hanis Zalikha Kerana Marah Dengan Abangnya, Yusuf Iskandar Raih Perhatian Ramai. Sopan Sangat Alisa Walaupun Geramkan Si Abang Rosakkan Lipstik Alisa. Comel Sungguh !!

Meninjau ke akaun Instagram Alisa Aisyah, perkongsian video terbaru Alisa telah meraih perhatian ramai. Selain melihatkan Alisa yang kini sudah semakin besar, kepetahan Alisa bercakap turut mencur1 perhatian ramai kerana cukup comel.

Alisa yang gemar berbahasa Inggeris sedang mengadu kepada ibunya, Hanis Zalikha mengenai abangnya iaitu Yusuf Iskandar yang telah merosakkan permainannya. Mainan tersebut merupakan lipstik Alisa dan ia merupakan lipstik yang sememangnya boleh digunakan untuk bersolek.

Klik gambar untuk info..

Alisa siap menunjukkan cara Yusuf membaling lipstiknya dan apa yang membuatkan ramai kagum ialah sikap Alisa yang cukup tenang walaupun sedang marah. Alisa masih boleh lagi bercakap dengan penuh sopan santun dan reaksi marah Alisa juga cukup tenang.

Perkongsian video ini telah menerima lebih 39 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Kelembutan Alisa ini saling tidak tumpah seperti ibunya yang sentiasa bersopan santun dan berlemah lembut ketika bercakap.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, pe;bagai respon yang diberikan oleh netizen apabila melihat gelagat Alisa. Antara komen-komen yang diberikan :

” Alisaaaaa, i watched you growing up. The day your dad proposed your mom. They get married. Had Bujibu. Had Yusof. Had you imma fan of this cute family.. “

” Kita duk tengok juga dia masukkan liptik mcm mana nak mad ke nak gewammmm? Muka hairul sgt alisa ni.. alolo mad pun comel.. “

” Tengok daripada abang dia lahir sampai dah besar dah dia, you’re growing up too fast sayang.. Cutenya.. Petah betul berkata2.. “

” Comel je dia cakap dia marah abg dia…sabar ya. Akap baik2 dgn abg jgn usik barang aisyah ok. abg yusof main gurau2 je tu.. “

” Marah yusuf pn comel.. lembut je dia ckp mcm mummy dia.. Big girl already Alisaa Makin besar makin muka daddy ye.. “

” Aaaaaaa cutelah part ‘ naughty yusuf’. Canteknye baju alisa..bkn main ko speaking. Dah besar nanti terus mcm native speaker.. “

” Alisaa i literally watched you and your Abang Yusoff grow up. I am your biggest fan. Grew uo well baby girl. alissaa is growing.. “

” Alisa beriya ngadu mommy dia boleh tersenyum riang sib baik hang ni comel sungguh tunduk mcm tu pun boleh nampak bulu mata hat lentik tu na… eee budak bijak sorang ni.. “

Klik gambar untuk info..

Sikap Alisa yang cukup tenang dan berlemah lembut ini pastinya hasil daripada didikan Hanis Zalikha dan Hairul Azreen. Apabila anak-anak sentiasa diberikan persekitaran yang positif, mereka akan membesar dengan sikap yang begitu baik.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Alisa Aisyah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright Β© Berita Kopak

##FREAKOUT