Connect with us

Artis / Selebriti

” Malu-malu tapi boleh, part menari tu win.. ” – Netizen

Video Anak Dato’ Seri Siti Nurhaliza, Siti Aafiyah Membuat Persembahan Di Konsert Piano Raih Pujian Ramai. Tokti Pulak Yang Nervous. Comel Sangat Aafiyah Malu-Malu Buat Tarian Flower. Siap Dapat Tepukan Gemuruh Daripada PenontonΒ !!

Jika semalam Dato’ Seri Siti Nurhaliza berkongsi satu video yang memaparkan anak perempuannya, Siti Aafiyah sedang berlatih bermain piano untuk persembahan konsert, pada hari ini pula Dato’ Siti memuatnaik video Aafiyah ketika membuat persembahan di pentas.

Ketika konsert tersebut, Aafiyah cantik mengenakan gaun berwarna merah jambu. Persembahan oleh Aafiyah diiringi oleh guru pianonya dan mereka telah mempersembahkan dua buah lagu bertajuk Blo0dy Mary, nyanyian penyanyi Lady Gaga sertaΒ Flower nyanyian penyanyi Korea, Jisoo.

Menerusi video itu, kedengaran Dato’ Siti memberikan kata-kata semangat kepada Aafyah agar dapat melakukan persembahan dengan baik. Sesekali Aafiyah memadang ke arah Dato’ Siti yang berada di bawah pentas sedang merakam gelagat Aafiyah membuat persembahan.

Di akhir persembahan, Aafiyah membuat showmanship tarian lagu Flower dan telah menarima tepukan gemuruh daripada para penonton. Sehingga kini, video persembahan Aafiyah di konsert piano telah menerima puluhan ribu tanda suka sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram.

Tonton video di bawah ini :

Di ruangan komen, rata-ratanya menyukai perkongsian ini dan memuji bakat Aafiyah. Antara komen-komen warganet adalah :

” M4lu-m4lu tapi boleh, part menari tu win.. Gaya Aafiyah sebiji ibu lah.. Comel betul gaun Aafiyah pakai tu.. “

” Humble sangat. Nama student lain siap letak title ayah, nama aafiyah steady je Siti Aafiyah binti Khalid. Tahniah Aafiyah.. Comel sangat part last tu.. “

” Bayangkanlah ibu dia m4lu m4lu gitu dulu, nahhh skrg… No syatuuuu.. Cara tunduk cmtu pun da chomelll Aafiyah ni.. “

” Bayangkan ibu nyanyi kat tepi tu sambil Aafiyah main piano. Hahaha.. Good job Aafiyah, persembahan yang menarik, cute sangat tengok.. “

” Alaahh comel mcm ibu dia… M4lu2.. Hebat ni Tokti.. Dah blh iring Tokti satu lagu haha. Good job Aafiyah.. Tahniah.. “

” Sopan mcm ibu dia jgk masa remaja dulu..Β  Congrats Aafiyahhh.. patut la ibunya dah hafal lagu flower versi jatuh kat tgga, sbb dgr afiyah praktis selalu.. “

“Alaaaaa comelnya Aafiyah m4lu2 tp nak tekan jugak paino tu hahahha.. Takper next comfirme dasyattt good job Aafiyah berani.. Good girl.. “

Alahai meskipun malu-malu, Aafiyah berjaya menghabiskan persembahannya dengan baik sekali. Apa-apa pun tahniah diucapkan kepada Aafiyah. Semoga Aafiyah terus maju jaya dalam apa jua bidang yang diminatinya dan menjadi anak yang baik buat Dato’ Seri Siti serta Datuk Khalid.

Silakan SHARE..

Sumber : IG ctdk

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright Β© Berita Kopak

##FREAKOUT