” Ger4m pula aku tengok Rahim ni, mudah betul lelap.. ” – Netizen

Video Rahim Sepahtu Yang Boleh Terlelap Walau Di Mana Sahaja Berada Buat Ramai Terhibur. Part Kena Suap Makanan Masa Tidur Tu Paling Kelakar !!

Tabiat suka tidur ini sememangnya ada pada sesetengah orang. Kadang-kadang dalam keadaan tanpa disedari boleh terlelap terutamanya ketika sedang menunggu atau tidak berbuat apa. Namun ada juga orang boleh terlelap ketika sedang membuat kerja.

Ini yang dikongsikan di akaun Instagram Sinar.my, di mana sebuah video yang memaparkan Rahim Sepahtu yang mudah tertidur di mana sahaja. Hal ini membuatkan ramai peminat terhibur kerana Rahim dilihat sangat mudah untuk terlelap.

Antaranya video Rahim terlelap di dalam sebuah bas. Namun telah dis4kat dengan menyuapkan makanan ke mulutnya. Walaupun sedang tidur masih sempat lagi merasai makanan yang disuapkan, haha.

Selain itu, Rahim juga bole tertidur ketika berada di dressing room. Mungkin juga kerana terlalu penat membuatkan Rahim tertidur dalam keadaan duduk sambil memegang telefon pintar. Ad0i, sambil tengok telefon pun boleh tertidur.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, ramai yang terhibur dengan gelagat Rahim ini. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Aku tak mampu nak gelak sebab aku lebih pada kes1an. Teringat arw4h atuk aku dulu. Jangan masa nak skor gol tiba2 lolap pulak.. Ah kacau.. “

” Dalam dressing room pun boleh lelap .. Ni main bola kalo lama sgt tak dpt bola mmg dia boleh tido gak.. “

” Bagi aku rahim ni seorang yg sangat penyabar… org buat camner pun kacau dia tido dia gitu jelaah. klu org lain belum tentu leh senyum.. “

” Bukan sengaja kan dia nak lelap2 ada masalah kesihatan ke apa pun tak tau.semoga baik2 sahaja.. Semoga diberikan kesihatan yang baik… Exercise.. “

” Masa sy kerja dulu ada sorg tech kami mcm ni .. senang betul tido .. klu tgh buat- buat kerja tahu² dia Lena tido.. b4haya klu tgh repair mesin .. “

” Ger4m pulak aku tengok Rahim ni Asalkan kat mana-mana, jadi je dia tido. Mudah betol dia lelap.. sempat lagi rasa.. “

” Kalau boleh cuba cek dgn doktor.. ade sebab nape kte kuat ngantok.. dan ter tidur.. Bah4ya dia ni klu bawak kete sowg2 mesti sng tlelap ni.. “

Tidak kurang juga yang risau melihat keadaan Rahim yang nampak mudah penat dan tertidur. Ada yang mencadangkan agar Rahim melakukan pemeriksaan kesihatan. Apa-apa pun, apabila semakin berusia semakin mudah rasa penat bukan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sinar.my, Rahim

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..