” Deep betul Amirul, ni cita-cita ke perl1-perl1.. ” – Netizen

Video Ain Edruce Bertanya Mengenai Cita-Cita Suaminya, Amirul Hafiz. Namun Jawapan Amirul Buat Ain Kelu Dan Hanya Mampu Tersengih. Amboi Dah Macam Luah Perasaan Tu Mirul, Kaw-Kaw Dia Bagi !!

Umum mengenali pelakon dan pengacara, Ain Edruce merupakan seorang yang happy go lucky. Pasti ada sahaja gelagat dan perkongsiannya di media sosial membuatkan peminat terhibur dan ketawa menontonnya.

Namun siapa sangka, suaminya yang dulu kelihatan pem4lu dan pendiam rupa-rupanya seorang yang ‘masuk air’ seperti Ain juga. Sebelum ini pada hari lahir Amirul Hafiz, Ain telah memuatnaik video-video gelagat suaminya itu yang ramai tidak sangka. ‘G1la-g1la’ juga orangnya Amirul ini.

Hasil tinjauan terbaru kami di Instagram, Ain telah berkongsi video yang direkodkan untuk content Youtube channel miliknya. Dalam video berkenaan, Ain dan Amirul berbual mengenai cita-cita Amirul. Ain bertanya ada benar cita-cita Amirul semasa kecil untuk menjadi fashion designer.

Namun jawapan Amirul membuatkan Ain terdiam dan hanya mampu tersenyum. Amboi lain macam betul cita-cita Amirul ni, siap ada tiga cita-cita lagi. Memang deep sangat dia punya perl1. Kelu Ain nak bersuara, hahaha.

Jom tonton video di bawah :

Wah kaw-kaw Amirul perl1 Ain yer, haha. Rata-rata peminat terhibur dengan perkongsian Ain. Antara komen-komen rakan artis dan juga peminat-peminat :

” Ain dia dah bagi hint byk kali dah tu ain.. ” – Diane Danielle

” Deep betul mirul perl1.. ni cita cita ke perl1 perl1.. Hahahahhaha baru lepas tengok.. Hahahhaa kelakar.. Hahahahah deep betul cita2 dia, sabaq jer la.. “

” Hahahahaha nampaknya mirul semakin berani skrg tp bestlah korang mmg terhibur tengokkk gelakk manjang.. Paduuu kena perl1 ni.. “

” Tahniah lah Mirul.. Susah nak cari org yang cita2nya tcapai 3 sekaligus bila dewasa.. pergh makin kelakar erkk mirul sekarang.. “

” Dia mmg akan luah perasaan apa dia buat tau ger4m aku. hahahahahah.. Suka lh tgok pasangan ni kelakar semoga bahagia hingga ke jannah aamiin.. “

” Hahahahahaha nang1s dgr cita2 dia.. Sav4ge g1la.. Tu bukan cita2.. Itu luahan perasaan sgt tu.. Makan dalam betul cita2 dia.. “

” Hahahahaah adoi pec4h perut.. mirul dah pandai main kata2 mendalam utk ain.. mula part buang samp4hh dah tabik spring dah, masuk yg kedua ketiga adoiii cr4ck.. “

” Ad0h dia dah pandai dah perli bini dia.. Hahahhahaha dia perl1 takleh blah.. Kaw kaw dia kasi amikkkk.. Tu cita¬≤ ke luahan hati tu.. “

Tahniah Amirul, akhirnya tercapai juga cita-cita Amirul itu selepas berkahwin dengan Ain, hehe. Tak pernah tak kelakar pasangan ini. Amirul pun sekarang dah pandai buat lawak yang mencuit hati. Untuk video penuh, boleh lah tonton di Youtube Ain. Semoga pasangan ini sentiasa ceria dan bahagia selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG ainedruce

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..