Connect with us

Artis / Selebriti

” Dar4h seni tu ada. Tone dan tempo pun dah tahu, memang berbakat.. ” – Netizen

Berkaraoke Bersama Anak-Anak Di Hari Raya Aidilfitri, Ramai Puji Suara Anak Lelaki Amelina Sedap Menyanyi. Wah Memang Berbakat, Muka Pun Handsome !!

Siapa tidak kenal dengan penyanyi, Amelina yang popular menerusi lagu-lagunya yang bergenre dangdut. Amelina kini kembali aktif dalam industri seni selepas menyertai program realiti Gegar Vaganza musim kelima.

Meninjau ke akaun Instagram Amelina, perkongsian dua buah video yang memaparkan Amelina berkaraoke sedang bersama dua orang anak lelakinya telah meraih perhatian ramai. Amelina jarang berkongsi mengenai anaknya di media sosial.

Ramai memuji suara anak lelaki Amelina yang sedap didengar. Mereka nampaknya mewarisi bakat seni ibu mereka. Walaupun anak-anak lelaki Amelina seorang yang pem4lu dan pendiam, namun sangat berbakat.

Untuk info, Amelina mempunyai 6 orang cahaya mata iaitu dua orang perempuan dan empat orang lelaki. Kesemua anak-anak Amelina sudah meningkat dewasa dan remaja. Apabila bergambar bersama seperti adik-beradik sahaja.

Jom tonton video di bawah :

Selain suara mereka yang sedap, ramai juga yang memuji rupa paras anak lelaki Amelina ini. Antara komen-komen yang diberikan :

” Waaahhhh meriah raya kak long siap karaoke ngan anakΒ²… enjoy ur raya kaklong.. hensem anak kaklong.. luv u kaklong.. “

” Hensem. Klon kak amelina.. Dar4h seni tu ada k. Tone and tempo pun dh tau mmg berbakat.. selamat hari raya kak long.. “

” Lagu kegemaran saya masa zaman remaja dulu.. rindu kak long, Selamat Hari Raya Β along dan family.. “”

” 2.5 bintang je along bagi ?? Fuh kalo I 9 terus bagi, not b4d… tapi dah tahu dah, suara fendy2088 mmg sedap pun sbb prnh dgr nyanyi dalam bilik air.. “

” Sedop nya suara anak. bujang kak Long.. Boy pandai menyanyi skg.. Sedap suara dia.. lagu favorite ni.. “

” Apa tajuk lagu ni ye.. Maa Syaa Allah Kak Lin. Dah mcm adik beradik semuanya. Miss you .. Selamat hari raya Aidilfitri kak long…Maaf zahir batin… Β “

” Selamat Hari Raya kak long… samalah kita.. anak2 dah besar2..dah mcm kawan2 je… caNTIK dan handsome anak kak long.. “

Bak kata pepatah, ke mana tump4hnya kuah kalau tak ke nasi. Bakat seni Amelina pastinya ada anak-anak yang akan mewarisinya. Semoga Amelina sentiasa berbahagia bersama keenam-enam anaknya dan ceria selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Amelina

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright Β© Berita Kopak

##FREAKOUT