” Comelnya suara dia minta tolong.. ” – Netizen

Video Gelagat Siti Aafiyah Meminta Tolong Untuk Keluar Rumah Menghiburkan Netizen. Alahai, Nak Keluar Sangat Tu Sampai Bergayut Kat Pintu !!

Nama Siti Aafiyah sudah tidak asing lagi. Dia merupakan antara si cilik yang sering menjadi perhatian para netizen di media sosial. Populariti Aafiyah setanding dengan ibunya, Dato’ Seri Siti Nurhaliza yang merupakan penyanyi nombor satu negara.

Jika dilihat di laman Instagram, video Aafiyah sering dikongsikan. Bukan sahaja dikongsikan oleh Dato’ Siti di laman Instagramnya malah turut dikongsi oleh beberapa laman Instagram kelab peminatnya, pengasuh Aafiyah dan juga dikongsikan di Facebook yang diwujudkan oleh peminat.

Menginjak usia 2 tahun, pelbagai gelagat Aafiyah yang membuatkan ramai orang terhibur melihatnya. Aafiyah juga sudah pandai berceloteh, membuat sesiapa sahaja berasa ger4m mendengar kecomelan suaranya. Video dan gambar Aafiyah sering dinantikan peminat.

Menerusi akaun Instagram, video Aafiyah meminta tolong untuk keluar dari rumah telah dikongsikan. Walaupun Dato’ Siti memujuknya untuk masuk ke dalam namun Aafiyah tidak mengendahkan malah dia meminta tolong orang di luar supaya membukakan pintu. Alahai comel sungguh Aafiyah !!

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

Tolong.. aafiyah nk kluar.. 👀 … 📹 igs @ctdk • • 💎 Hari ni 29/5/20 offer last day.. Yg berminat nk order, last bank-in 6ptg, 29/5/20, lps tu hrg dah normal ye.. whatsapp 0192195015 segera.. 💎• • 💎 25 – 29 Mei 2020 – SIMPLYSITI 5 Days Special – setiap belian minimum RM50 setiap resit akan mendapat 1 Free gift Clear Solution Bb Cream – swipe seblh utk melihat gmbr besar.. jom order.. 💎 #SayaJualSimplysiti #SayaJualBeauSiti #SayaAhliElitSimplySiti #SSE00040 @officialsimplysiti_elit • • #SIMPLYSITI #SIMPLYSITI5DaysSpecial #StayHomeStaySafe #SIMPLYSITIRoseLuxe #RoseLuxeCollection #MekaRaya #StayHomeShopOnline #ShopOnline #ForTheBeautyWithYou #10YearsOfBeautyWithYou #SIMPLYSITI10YEARS #Skincare #SelaraskanCantikmu #BeautEssence #SolusiKecantikanHolistik #ctdk #sitinurhaliza #ctnurhaliza #datositinurhaliza #DatoSriSitiNurhaliza #DatoSeriSitiNurhaliza @officialsimplysiti_elit @tupperware_ctaini @ctaini77 #sitizoner #sitizoners #SimplysitiProdukHalal #PosSeluruhMalaysia

A post shared by Ct Aini (@ctaini77) on

Rata-rata netizen ger4m mendengar suara comel Aafiyah meminta tolong. Antara komen-komen mereka :

” Comel dia kata tolong.. Kasihan… adek aafiah…. “

” Comelnya sora mntk tlg.. “

” Nk keluar gi mana tu… Afiyah.. Don’t nauty2.. “

” Woww afiah… h0t btul ni.. xboleh kluar.. “

” Kak nini tolong.. lancar ja dia ckp minta tlong tu.. “

” Tolonggg tolonggg.. haha .. “

Alahai, comel sangat suara Aafiyah minta tolong tu. Mendayu-dayu macam suara ibunya juga. Bersabarlah Aafiyah, nanti bolehlah keluar dan ibu bawa jalan-jalan. Semoga Aafiyah sihat-sihat selalu yer. Jangan nak4l nak4l tau. Dengar cakap ibu !!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ct Aini, Aafiyah Khalid

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..