” Cantiknya, style g1ler macam kat salon kot… ” – Netizen

Elyana Kongsi Video Gunt1ng Sendiri Rambut Anak Sulungnya, Cinta Sumayyah. Hasilnya, Ramai Yang Memberikan Kata Pujian. Memang Cantik, Pandai Elyana !!

Meninjau di akaun Instagram penyanyi Elyana, telah berkongsi satu video yang memaparkan dia sedang menggunting rambut anaknya, Cinta Sumayyah. Perkongsian video yang berdurasi 56 saat itu telah menarik perhatian ramai.

Tulis Elyana di posting, sejak Sumayyah dilahirkan hingga lah sekarang, rambut Sumayyah hanya digunting oleh dirinya sahaja. Malah tulis Elyana lagi, entah sampai bila dia akan dapat menggunting rambut anaknya.

Kata-kata Elyana itu telah membuat peminat-peminatnya seb4k. Ramai yang mendoakan semoga Elyana diberikan kekuatan untuk semb0h dari penyak1tnya. Hingga kini, perkongsian video Elyana mem0tong rambut anaknya itu telah mendapat lebih 10 ribu tanda suka sejak ia dimuatnaik ke Instagram.

Menerusi video itu juga, kelihatan Elyana hanya duduk di kerusi di hadapan rumahnya untuk menggunting rambut Cinta. Selain itu, pada akhir video tersebut Elyana turut berkongsi hasil p0tongan rambut anaknya.

Tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang memuji hasil p0tongan rambut Cinta yang digunting oleh Elyana. Antara komen-komen menarik adalah :

” Cantiknya Ell pot0ng. Ala jangan cakap macam tu, kami semua doakan semoga Ell sentiasa sihat and kuat.. “

” Cantiknye pandai Ell p0tong. In shaa Allah sampai bila-bila. Semoga Ell sihat sentiasa aamiin yrb.. “

” Pot0ng je kak El even Cinta dah kahwin pon, Hihi. Semoga kak El segera semb0h, dan bahagia sentiasa dengan keluarga, amin.. “

” Ni rambut box kan, pndai sis pot0ng. Cantiknya, style g1ler macam kat salon kot. Hebat betul lah bonda Cinta.. “

” Cantiknya, hasil macam pergi salon, nampak kemas betul. Manis Cinta senyum, sebiji muka bondanya.. “

” Cantiknya, pandai bonda die .Tak payah pergi salon kan . Sampai bila bila in sya allah, moga terus kuat tauu, seb4k pula baca El tulis. Strong okay.. “

” Woww pandainya bonda p0tong rambut anak. Untung anak d4ra bonda, dapat ibu pandai gunting rambut, cantik pulak tu hasilnya.. “

Woww cantik, memang macam potong di salon, hebat Elyana. Apa-apa pun, mungkin perkongsian video oleh Elyana ini boleh dijadikan rujukan buat ibu bapa di luar sana untuk menggunting rambut anak mereka kelihatan kemas seperti ini.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Elyana

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..