” Cantiknya natural macam ni, aura muka dia pun muka orang classy classy dah.. ” – Netizen

Video Noor Nabila Meminta Dirinya Disolek Ringkas Oleh Jurusolek Raih Perhatian Warganet. Wow Memang Nampak Cantik Sangat Lah Nabila Makeup Macam Ni. Part Senyum Pejam Mata Tu Memang Sebiji Muka Jebat !!

Noor Nabila juga menjadi perhatian warganet seperti adiknya, Neelofa. Meninjau di akaun Instagram seorang jurusolek telah berkongsi satu video yang memaparkan Noor Nabila sedang disolek untuk menjalani sebuah photosho0t.

Jelas jurusolek tersebut menerusi tulisannya di video, menyifatkan Nabila seorang yang sangat ringkas. Tidak mahu disolek dengan solekan tebal, Nabila juga meminta agar wajahnya tidak diletakkan concealer, lashes dan sebarang powder.

Namun jika dilihat hasil solekan tersebut, Nabila tampil menawan lebih-lebih lagi dirinya telah mengenakan busana labuh berwarna hitam membuatkan dirinya sangat anggun. Perkongsian video itu telah menarik perhatian warganet.

Ada yang menyatakan wajah Nabila tidak perlu disolek tebal kerana wajahnya sudah kelihatan cantik secara semula jadi. Sehingga kini, perkongsian video Nabila disolek telah mendapat ribuan tanda suka dan ratusan komen sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram.

Jom tonton video di bawah ini :

Di ruangan komen, pelbagai respon diberikan warganet setelah menonton video Nabila disolek itu. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Cantiknya natural macam ni. Mmg level2 stail kerabat diraja, aura muka dia tu pun muka org classy classy dh. Jnis less is more giteww.. “

” Muka clean and clear pakai powder je pun takpe. Makeup gitu oun let0ps dah utk Nabila yg natural beauty, suka tengok.. “

” Apa semua taknak pun tetap cantik Nabila ni. She natural beauty. Part pejam mata senyum tu memang sebiji muka anak dia lah.. “

” Nampak auto ayu Nabila makeup pakai baju macam tu. Nabila ni┬ámemang cantik make up yang natural jer.. “

” Sangat simple, aku memang suka Nabila ni. Bukan apa, gaya dia semuanya boleh dikatakan simple wlpn dia kaya raya.. “

” Muka tak makeup pun cantik, makeup nipis2 pun lagi lah cantik. Maklum lah kulit muka pun cantik dah, tak payah nk cover2 byk dengan powder.. “

” Natural beauty betul laa Nabila ni, sangat2 jarang nak tgk dia mkeup tebal n makeup sgt2 cntik wlaupn simple.. “

Alahai solekan simple macam ini pun dah naik seri lah, nampak ayu sangat Nabila. Bagi yang mengikuti gambar-gambar Nabila di akaun Instagram nya, pasti mengetahui Nabila memang seorang yang suka tampil ringkas dari segi solekan mahupun cara berfesyen.

Silakan SHARE..

Sumber : IG fnvdism, noornabila

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..