Connect with us

Artis / Selebriti

” Cantik tu memang dah tau cantik tapi tak tua-tua ni yang jealous.. ” – Netizen

Penampilan Terkini Penyanyi Popular Era 90an, Datin Seri Camelia Khan Raih Pujian Ramai. Alahai Cantiknya Camelia, Masih Sama Seperti Dulu. Muka Tak Banyak Berubah Walaupun Usia Dah 50 Tahun, Awet Muda Sungguh !!

Datin Seri Camelia Khan dahulunya dikenali sebagai Camelia merupakan salah seorang penyanyi wanita kesukaan ramai. DS Camelia pernah menghasilkan beberapa buah album dan antara lagu hits yang menaikkan namanya adalah Rindu Padanya.

Setelah itu, DS Camelia menyepi dan meninggalkan dunia seni yang penuh kegemilangan itu. DS Camelia memberikan focus kepada keluarga dan gembira dengan kehidupan barunya itu. Sekitar tahun 2022, kehadiran Camelia berduet bersama Bob AF mencuri perhatian ramai.

Klik gambar untuk info..

Meninjau entry terbaru di akaun jurumekap terkenal Khir Khalid, telah dikongsikan satu video yang memaparkan suntingan gambar-gambar terbaru DS Camelia. Menurut Khir, DS Camelia menghadiri majlis perkahwinan Yasmin dan Khevan.

Seperti selalu, khidmat Khir digunakan untuk makeup DS Camelia. Hasil tangan Khir ditambah dengan kecantikan asli DS Camelia membuatkan DS Camelia kelihatan berseri-seri. Ramai yang mengatakan DS Camelia ini awet muda kerana wajahnya yang tidak banyak berubah walaupun usianya sudah memasuki 50 tahun pada tahun ini.

Jom tonton video di bawah :

( Sila tunggu seketika sekiranya video lambat keluar )Β 

Perkongsian oleh Khir ini telah pun meraih lebih 2000 tanda suka dan antara komen-komen yang diberikan oleh warganet :

” Elegant.. She wears very little make-up, tetap kacak, natural beauty, minimalist, classy lady, beautiful .. She don’t have an ig for us to follow ke.. ”

” Cantik as always.. The most beautiful lady in Asia.. Cantik tu memang dah tau cantik tapi tak tua-tua ni yang jealous ni.. ”

” During last Ramadan, solat maghrib sebelah dia kat Surau BSC.. terus tak khusyuk aku.. lawa nya dia.. ”

” The most beautiful woman on earth I must say.. cantik sungguh, kita yang perempuan tengok pun rasa jatuh hati.. ”

” Cantik sungguh, girl crush aku dulu ni.. One and only.. frop de4d gorgeous.. She’s not aging at all.. ”

” Timeless beauty.. subhana Allah cantiknya Camelia ni. Ahh dia masih seperti itu.. love tengok.. awet muda.. ”

” Tak pernah tak menawan sentuhan Khir ni. Makin tua makin cantik lah Camelia. tak dimamah usia, awet muda betul.. ”

Klik gambar untuk info..

Tidak dapat dinafikan kecantikan yang dimiliki oleh DS Camelia itu. 15 tahun dahulu begitu lah juga wajahnya, kini selepas 15 tahun masih tetap kelihatan sama dan tidak banyak yang berubah. Semoga Datin Seri Camelia berbahagia selalu bersama keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Khir KhalidΒ Β 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright Β© Berita Kopak

##FREAKOUT