Connect with us

Artis / Selebriti

” Aduh cute je dengar suara Wira puji mummy dia.. ” – Netizen

Video Gelagat Comel Ardy Wira Sedang Merakam Video Dan Memuji Ibunya, Betty Rahmad Raih Perhatian Warganet. Alahai Comel Sungguh Dengar Wira Cakap Bahasa Melayu, Biasa Dengar Dia Speaking Je !!

Bagi sesiapa yang mengikuti perkembangan selebriti Betty Rahmad pasti mengetahui Betty sering berkongsi perkembangan anaknya, Ardy Wira. Kini usia Ardy Wira telah pun 4 tahun dan Wira seorang kanak-kanak yang bijak.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram, Betty telah memuatnaik satu video yang memaparkan Wira sedang merekod video Betty yang sedang bergaya di hadapan cermin. Pada awal video tersebut, kedengaran Wira telah berkata Betty merupakan ibunya dan telah sudah bersiap.

Selepas itu, Betty telah bertanya kepada Wira, adakah penampilannya itu cantik ? Terus Wira menjawab yang ibunya kelihatan sangat cantik. Perkongsian video itu telah menarik perhatian warganet.

Ada yang menyatakan suka mendengar suara Wira bercakap dalam bahasa Melayu kerana sebelum ini banyak video Wira bercakap dalam bahasa Inggeris. Sehingga kini, video baru Wira ini telah menerima ribuan tanda suka sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, pelbagai respon diberikan warganet dan rata-rata mereka memuji sikap Wira ketika bersama ibunya. Antara komen-komen menarik adalah :

” Ya Allah suka la tgk Wira sngt bjak bla bckap harap2 nnty ank dlm kndungan sya cerdik bjak mcm wira sfspken sngt dy.. “

” Bahagia sngat kalau dpat pujian dari anak kan. Wira ni memang sweet betul lah kalau dengan mummy dia.. “

” Aduh cute je dengar suara Wira puji mummy dia.. Tah mana hala lah Wira merakam, hahaha bertabah lah mummy.. “

” Cameraman ni  tak fokus laening tgk mummy.. Pusing² talipon.. Hahaha tapi comel sangat Wira nii bila bercakap.. “

” Eh comel dia cakap melayu, hehehee..  Dah lah handsome, bijak pula tu.. Semoga Wira jadi anak yang soleh.. “

 ” MasyaAllah suka lah kalau tengok gelagat Wira, budak bijak ni.. Pandai dia puji mummy dia, mummy pun happy.. “

” Comel sangat laaa awak ni Wira.. Mummy awak comelll mcm awakkk.. Wira ni mmg level lain la macho die.. “

Alahai melting dengar suara Wira, pandai betul Wira cakap sambil rekod video. Sekejap sahaja rasanya masa berjalan, sudah 4 tahun umur anak teruna Betty. Semoga Wira terus membesar dengan baik dan menjadi anak yang sentiasa membanggakan ibu bapanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG bettyrahmad

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT