” Abam bomba buat hal terus lupa perbarisan, haha.. ” – Netizen

Video Gelagat Spontan Sekumpulan Anggota Bomba Keluar Dari Perbarisan Bergambar Bersama Ustaz Azhar Idrus. Wah UAI Siap Post Lagi Hasil Gambar Tu. Part UAI Rakam Perbarisan Sampai Berdiri Tengah Jalan Tu Memang Sempoi Habis !!

Masih lagi terasa bah4ng sambutan hari kemerdekaan yang ke 65 semalam. Tidak hanya di Dataran Merdeka, malah di peringkat negeri juga berkumpul meraikan hari istimewa ini. Golongan dewasa dan kanak-kanak semuanya gembira menyaksikan perarakan kemerdekaan yang dipersembahkan.

Meninjau akaun Instagram Dunia Resepi, telah dikongsikan satu video yang memaparkan sekumpulan anggota bomba yang sedang berarak dalam perarakan bagi peringkat negeri Terengganu. Salah seorang daripada mereka ternampak akan kelibat pendakwah terkenal, Ustaz Azhar Idrus yang sedang duduk di bahu jalan.

Apa lagi, dengan ucapan ‘Assalamualaikum Ustaz’, spontan terus beberapa orang anggota bomba ini menuju ke arah Ustaz Azhar Idrus dan mengabadikan gambar bersama. Bukan selalu dapat bergambar dan berjumpa Ustaz Azhar Idrus secara dekat sebegini.

Memang excited dan orang di sekitar mereka juga bersorak melihat telatah wira-wira negara ini. Ustaz Azhar juga sangat sporting dan melayani sahaja permintaan untuk bergambar. Ke mana-mana sahaja Ustaz Azhar pergi, tentu menjadi tumpuan.

Jom tonton video di bawah :

Ini pula paparan video yang menunjukkan gelagat Ustaz Azhar Idrus merakamkan suasana perarakan. Sampai berdiri di tengah jalan ye Ustaz, sambil tersenyum tangannya memegang handphone untuk mendapatkan sho0t yang cantik dan jelas.

Jom tonton video di bawah :

Hasil gambar yang dimuatnaik di Instagram Ustaz Azhar :

Gelagat oleh Ustaz Azhar dan anggota-anggota bomba ini telahpun meraih perhatian daripada ramai. Antara komen-komen yang dapat kami kongsikan :

” Punya sayang pada ulamak, pec4h barisan terus hehe. Sporting sekali Ustaz Azhar Idrus ni hehe. UAI cepat-cepat hal4u diorng suruh masuk barisan haha.. “

” Paling win abang bomba, tahun ni merdeka memang abam bomba mana-mana perarakan melet0p eh.. “

” Kej0ttt UAI ekponnn.. hok toleh berkali tu lucu.. abam Bomba betul ² buat hal harini.. Dataran Merdeka dia tunjuk sado dgn adik Bomba salah buat minilove.. hok ni dengan UAI pula menyempat aja.. “

” Buat suspens je depa ni, abam bomba buat hal terus lupa perbarisan haha. humble je ustaz duduk pi jalan je.. “

” Keluar barisan terus, kelakar aku tengok. Kan dah kena t0lak masuk baris semula haha.. “

” Haha semp0i Ustaz Azhar, sampai berdiri tengah-tengah jalan tu nak ambik gambar haha. Terus kluar command tukar langkah.. “

” Ustaz pun terkej0t tiba-tiba abang abang bomba keluar dari perbarisan haha. Yang ni yang lar1 dari barisan, comel je pakat lari tadi.. “

Meriah betul apabila abang-abang bomba membuat aksi spontan sebegini. Dengan Ustaz Azhar yang selamba berdiri di tengah perbarisan, gamat sungguh suasana. Apa-apa pun, semoga Ustaz Azhar Idrus sentiasa dalam lindungan-Nya dan gembira selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dunia Resepi, IG Tontonmy, IG Ustaz Azhar Idrus

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..