Connect with us

Artis / Selebriti

” Halah halah comelnya Fatima m4lu-m4lu.. ” – Netizen

Video Gelagat Comel Anak Nur Fazura, Nur Fatima Aisya Ketika Mendengar Lagu Baby Shark Buat Ramai Ger4m. Alahai Comelnya Fatima, Siap J0get Ikut Rentak Lagu. M4lu-M4lu Pula Fatima Bila Sedar Daddy Rakam Video !!

Kehidupan selebriti Nur Fazura dan suaminya, Fattah Amin selalu menjadi perhatian. Lebih-lebih lagi apabila pasangan ini telah dikurniakan seorang cahaya mata iaitu Nur Fatima Aisya. Ada sahaja video dan gambar terbaru keluarga kecil ini akan dikongsikan oleh fans mereka.

Meninjau di akaun Instagram fans Fattah dan Fazura, telah berkongsi satu video terbaru yang memaparkan gelagat Fatima sedang mendengar lagu kanak-kanak iaitu Baby Shark. Kelihatan dalam video itu Fatima sedang duduk di atas riba Fattah.

Difahamkan video tersebut diambil memenusi Instagram Story milik Fazura. Ketika Fatima mendengar lagu itu, sempat Fatima menari men1ru rentak lagu tersebut. Fatima seakan m4lu-m4lu apabila menyedari daddynya sedang merakam gelagat comelnya itu.

Tulis Fazura pada video, ramai yang bertanyakan Fatima dan Fazura telah berkongsi video ini buat tatapan para peminat yang merindui gelagat Fatima. Tulis Fazura lagi, Fatima sedang dijaga oleh Fattah di rumah memadangkan dirinya pula baru sahaja selesai kerja.

Jom tonton video di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang menyukai telatah comel Fatima ketika mendengar lagu Baby Shark. Antara komen-komen menarik adalah :

 ” Halah halah comelnya Fatima m4lu-m4lu.. Tq mummy share video Fatima.. Makin cantik Fatima sekarang.. “

” Hey happynya Fatima dah keluar. Cantik dan pandai menari ikut rentak. Good girl lah Fatima sayang.. “

” Ger4mnyaaa, comel sangattt.. Terubat rindu dekat Fatima.. Senyum tu manis betul, hehe sebiji mummy lah.. “

” Dia suka tau berangan depan camera atau cermin, hahahaha. Pandai dah sekarang Nyanma dancing yer.. Comel.. “

” Ayoooo comell la Fatima.. Senyum Fatima seindah suria pgi, cantik sangat.. Nanti besar mesti cantik macam mummy.. “

” Amboi happy betul Fatima, mesti seronok sangat tu kan.. Nampak bijak anak Fazura n Fattah ni, kejap dah besar.. “

” MashaAllah Fatima happy girl.. Lawa rambut Fatima.. Dah panjang, eeee cute sangat tengok dia senyumm.. “

Alahai comel sungguh Fatima tersenyum-senyum m4lu. Untuk makluman, Fatima juga mempunyai ramai peminat yang setia mengikuti perkembangannya dari masa ke semasa seperti kedua ibu bapanya. Semoga Fatima happy selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG bamtahdolly

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT