Connect with us

Artis / Selebriti

” Confident betul sebut biskut makmur yer abang, hehe.. ” – Netizen

Video Roy Azman Kongsi Terima Buah Tangan Daripada Erra Fazira Buat Ramai Terhibur. Memang Level Confident Roy Tinggi Betul Bila Sebut Semua Nama Jenis Makanan Tu. Adoi Tak Pernah Tak Lawak Roy Ni, Hehe !!

Meninjau di akaun Instagram milik pelakon Roy Azman telah berkongsi satu video terbaru. Dalam video itu, Roy telah berkongsi menerima buah tangan istimewa daripada pelakon Erra Fazira iaitu ‘ole-ole ramadhan kepada para peminat.

Pada awal video, Roy menunjukkan satu bekas rotan dan satu beg berwarna biru. Kata Roy, Erra telah menghadiahkan semua seperti yang diterimanya kepada team radio Sinar. Selepas itu, Roy telah mengeluarkan apa yang ada di dalam beg biru.

Kelihatan ada beg biru itu mempunyai satu bekas Nata De Coco dan satu minuman. Dalam beg rotan pula, Erra telah menghadiahkan sebalang kuih raya, kain pelikat dan tasbih digital. Namun apa yang mencuit hati adalah telatah Roy menyebut nama-nama makanan yang diterimanya itu.

Seperti Nata De Coco, Roy dengan yakin menyebut ianya adalah agar-agar dan Koko Jelly. Manakala biskut yang di dalam balang pula Roy menyebut biskut makmur. Perkongsian itu telah mengundang tawa warganet.

Jom tonton video di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang meluahkan rasa terhibur melihat telatah Roy di dalam video. Antara komen-komen menarik adalah :

” Confident betul sebut biskut makmur yer abang, haha.. Rasanya biskut tu biskut dahlia lah abang, hahaaahaha.. “

 ” Bang, koko jelly tu coklat bang, yg hat ni nama nya nata de coco.. Sabar lah kalau dengan Bang Roy ni, memang kelakar.. “

” Dia punya confident tu buat kita semua gelak berair mata, aduhai penat ketawa.. Koko jelly = agar2.. Hahaha.. “

” Ikut suka je pggil kuih tu. Hahaha nampak mcm biskut sempirit tu bang oi.. Sweet Kak Era bagi buat tangan..  “

” Cantiknya bakul tu, baiknya Kak Era bagi ole2 ramadhan utk team radio. Semoga murah rzeki Kak Era sekeluarga.. “

” Biar betul tu kuih makmur bang, tengok betul2 haha. Memandai je main teka2 pula, hahaha.. Nata de coco tu bukan agar2.. “

” Agar2 pun boleh lah nata de coco tu.. Siap tanya anak pula itu apa benda nama biskut, hahaha.. Anak jawab kuih raya, hahahaha.. “

Confident betul Roy ni, memang patut lah ramai yang terhibur. Boleh dikatakan nama makanan yang Roy sebut tu macam salah je. Apa-apa pun terbaik lah Erra, berkongsi rezeki kepada rakan-rakan di bulan ramadhan ini.

Silakan SHARE..

Sumber : IG thisisroyazman

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT