Connect with us

Artis / Selebriti

” Buat muka macam tu pun dah orang ketawa tau.. ” – Netizen

Video Gelagat Comel Zara Zya Cuba Bermain Permainan Lato-Lato Buat Peminat Terhibur. Muka Tak Rilek Tu Memang Lawak !!

Pada malam Anugerah Drama Sangat baru-baru ini telah diadakan satu challenge buat selebriti yang hadir untuk bermain permainan lato-lato di karpet merah. Banyak video dikongsikan di media sosial yang memaparkan beberapa selebriti mencuba bermain permainan tersebut seperti Faizal Hussein bersama isteri, Anna Jobling dan Meerqeen.

Malah meninjau di akaun Instagram pelakon Zara Zya turut berkongsi video gelagatnya bermain lato-lato pada malam Anugerah Drama Sangat. Kelihatan ketika bermain, Zara sempat membuat muka kelakarnya.

Pada awalnya Zara kelihatan seperti mahir bermain lato-lato, namun kalau dilihat skill Zara bermain langsung tidak menjadi hayunan lato-lato itu. Perkongsian video tersebut telah menarik perhatian warganet.

Ada yang menyatakan dalam ramai-ramai artis bermain lato-lato, gelagat Zara paling menghiburkan. Sehingga kini, video Zara telah menerima ratusan komen dan puluhan tanda suka sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram.

Jom tonton video di bawah ini :

Di ruangan komen ramai yang meluahkan rasa terhibur setelah menonton video Zara bermain lato-lato. Antara komen-komen menarik adalah :

” Anak saudara aku yang baru umur 8 tahun pun stress tengok muka Zara main, haha.. Muka tak rilek tu memang lawak.. “

” Banyak2 video artis main lato-lato, Zara ni aku tengok comel dan kelakar.. Ulang banyak kali tengok, hahaha.. “

” Yg sebelah tu btl² antifragile.. Hahhahhhh tak rilek langsung betul Zara.. Tak chill.. Tak leh geng dengan yang sbelah.. “

” Lagu kene betul ngn video dia.. Zara ni memang kelakar sangat, buat muka macam tu pun dah org ketawa tau.. “

” Walaupun muka dh ketat tp nmpk comel sangat.. Zara sebelah tu kawan baru ke, hahahahhaa.. Sorry saje nk sakat.. “

” Cara enjoy benda yang stresskan kita kan, haahahahaha.. Aku pun sampai hari ni tak pandai2 main, baik anak aku lagi pro daripada aku.. “

” Muke tu mcm org dh pro main lato² ea.. Tapi hahahahaa langsung tak tahu main pun sebenarnya, aduhai Zara.. “

Sudah menjadi trend permainan lato-lato sekarang. Nampak mudah untuk bermain, tapi jika tak tahu caranya pasti tidak menjadi. Zara kalau tak kelakar memang tak sah, buat muka ‘tak rilek ‘ pun comel, patut lah ramai terhibur.

Silakan SHARE..

Sumber : IG zarazya

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT