“ So beautiful and sweet together.. ” – Netizen

Kilafairy Kongsi Gambar Sambut Birthday Buah Hatinya, Sa’aid Aiman Hazley Cur1 Perhatian Netizen. Wah, Romantiknya Couple ni. Doakan Yang Baik-Baik Okay !!

Siapa yang tidak mengenali Kilafairy atau lebih mesra dipanggil sebagai Kila, seorang pelakon dan penyanyi Malaysia yang berwajah cantik dengan imejnya kini yang sudah berhijab sepenuhnya. Kila sekali lagi meraih perhatian ramai apabila dirinya tidak segan berkongsi kisah cintanya bersama jejaka pilihan hati di media sosial.

Terbaru, Kila telah memuat naik beberapa gambar sempena ulangtahun hari kelahiran kekasihnya, Sa’aid Aiman Hazley di Instagram. Kila meraikan moments manis itu dengan dinner di sebuah restaurant yang kelihatan mewah dengan suasana makan malam yang penuh romantik bersama.

Menerusi gambar yang dikongsikan, Kila dan kekasihnya saling berpandangan dan kelihatan sangat serasi seperti pasangan merpati dua sejoli yang lain. Jelas kelihatan wajah bahagia kekasihnya, Sa’aid yang gembira meraikan detik-detik indah hari lahirnya ini lagi sempena tahun kedua buat mereka sebagai pasangan kekasih.

Mereka juga menikmati pelbagai juadah makan malam yang enak. Bertambah menarik lagi apabila salah satu gambar pasangan itu kelihatan begitu comel apabila melihat Sa’aid membuat reaks1 muka yang kelihatan sed1h tetapi terharu setelah menerima desert yang dihiasi lilin dengan tulisan birthday daripada Kila.

Jom ikuti perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Posting Kila dengan kapsyennya yang sangat sweet itu membuatkan ramai terharu dan tersentuh ketika membacanya. Rata-rata peminat mendoakan kebaikan untuk mereka agar kekal bersama hingga ke jinjang pelamin. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

“ Adehhh dua dua lawa.. Anyonyonyooooo shweeeeet.. Happy 2nd anniversary Kila.. Semoga cpt naik pelamin.. Comel dan cantik bertudung.. ”

“ Suka tgok kila skrg.. Ya Allah permudahkn kan urusan jodoh sis kila dan tetap kn iman ddlm hati nya semoga sentiasa istiqomah pd Mu Ya Allah.. ”

“ Sweetnyerrr.. Ntah kenapa i tersenyum tgk semua gambar ni.. smg dipermudahkan kila.. So cantikkkkk kakakkk.. semoga bahagia hingga Jannah.. ”

“ Im so happy for youuu.. Jom lah kahwinnn.. i kahwin this year InshaaAllah.. And im waiting for your turn aamiin.. birthday kita dah sama so jom tukar single status sama too hehe.. ”

“ Semoga sentiasa dlm rahmat Allah.. Sooooo sweettttttttt.. i like.. My fav couple.. Love u h0tties.. semoga Allah swt kekalkan hati kila dan bakal suami.. cepat2 kawin.. ”

“ Sopan betul kila now.. Alhamdulillah.. So beautiful and sweet together.. Happy for both of u.. hope dipermudah urusan Kila n bakal husb ye.. nnti cepat naik pelamin we ols doakan.. ”

“ Semakin cantik dan nmpk sgt tenang, nmpk ada nur di wajah awak.. I love to see you these days.. Nampak tenang je muka u.. sama padan semoga hubungan ini hingga ke jannah firdausi.. Amin.. ”

Alahai, sweet betul couple ini. Mereka dilihat saling menyayangi dan pastinya ramai yang tidak sabar menunggu ‘nasi minyak’ daripada Kila. Semoga hubungan Kila dengan pasangannya berkekalan sehingga ke ikatan mahligai perkahwinan dan bahagia hingga ke Jannah.

Silakan SHARE..

Sumber: IG kilafairyofficial

Artikel ini disediakan oleh Berita Kopak. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..