” Ok ni lawak. Ya Allah, memang bapak-bapak macam tu kan.. ” – Netizen

Fizo Omar Muatnaik Video Perbezaan Antara Fizo Dan Isterinya, Fazeera Nazri Menjaga Anak Buat Ramai Terhibur. Ad0i, Baby Wan Khaleeda Buar Muka Redha Sangat Bila Daddy Jaga. Segala Macam Makanan Kena Suap Dengan Daddy, Haha !!

Menjaga anak-anak ketika kecil bukanlah sesuatu yang mudah. Tambahan pula ketika mereka masih lagi bayi. Sama ada ibu atau bapa yang menjaganya, kedua-duanya terdapat beberapa perbezaan dalam menjaga anak-anak.

Inilah yang dikongsikan oleh Fizo Omar di akaun Instagramnya. Fizo telah memuatnaik sebuah video yang menunjukkan perbezaan apabila anak dijaga oleh ibu atau bapa. Apa pendapat anda apabila menonton video ini ?

Apabila anak di bawah jagaan seorang ibu, makanan berkhasiat disediakan oleh si ibu. Malah ibu juga akan menyuapkan makanan ke mulut anak. Manakala jika anak di bawah jagaan bapa, apa yang ada sahaja disuap. Asalkan boleh, haha.

Perkongsian ini telah menerima lebih 6 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik beberapa jam yang lalu. Ramai yang terhibur melihat gelagat Fizo menjaga Khaleeda. Macam-macam makanan dijamu buat Khaleeda, haha.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, ramai netizen turut berkongsi pengalaman yang sama. Antara komen-komen yang diberikan :

” Betoi… kalau bg ayah semua nak suap… adui.. Segala mcm jajan daddy bagi . haha selok pok pun.. boleh jd pelakon ni.. “

” Bila bapak jaga anak2. Mak kena redha jela.. Mmg gitu laaa bila ngn org lelaki janji ank diam.. tak nangis.. hidup.. “

” Bapak klw jaga anak baju tdo pakai siang… Baju siang pakai malm… Pastu pulak… Baju kale lain.. Seluar kale lain.. “

” Ok ni lawak. Ya Allah memang bapak2 macam tu kan. Kalau husband saya, dia suap anak mcm tu je. Takde la pikir baju anak kot0r ke apa. Sebab dia cakap baju boleh salin.. “

” Saya tak pernah t1nggalkan anak2 dgn suami.. especially umor2 baby gini . Rasa mcm kasi masok mulut rimau aje.. “

” Klau suami sy jaga, dia tk boleh tgk anak dia mintak air nes dia.. dia bg minum.. dia kata kesian tgk muka anak minta.. “

” Betul sngguh…. klu tgl ngan papa rebus maggi je bg ank2….. haihhh bertabahla.. asal boleh je eh daddy.. rasa nak cpt balik keje.. “

” Memang berBeza daddy and mummy bg ank┬ápandai abg joe berlakon hehe.. Jgn kata bab makan.. bab baju anak pn dia boleh bagi anak pakai yg newborn.. “

Namun tidak semua bapa yang menjaga anak sebegini. Pastinya ada bapa yang rajin menyediakan makanan buat anak. Mungkin satu dalam seribu orang bapa mungkin, hehe. Apa-apa pun, memang terhibur melihat perkongsian ini.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fizo omar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..